Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Pts 31°C
Sal 32°C
Çar 29°C
Per 29°C

Kaya Sabancı’nın darbedilmesinde yeni detaylar: 15 kişinin ifadesi alındı

Bodrum’da husumet yaşadığı site sahibi tarafından darbedilen Kaya Sabancı’nın tedavisi sürerken, aralarında görgü tanıklarının bulunduğu 15 kişinin ifadesinin alındığı öğrenildi.

Kaya Sabancı’nın darbedilmesinde yeni detaylar: 15 kişinin ifadesi alındı
21 Haziran 2024 18:22
29

Bodrum Türkübükü’nde site sahibi Vedat Aşçı ve korumları tarafından darbedilen Kaya Sabancı olayıyla ilgili yeni detaylar gündeme geldi.

Sol gözüne darbe alan ve hastanede tedavisi süren Kaya Sabancı’nın darbedilmesine ilişkin 15 kişinin ifadesine başvuruldu.

İfadesine başvurulan 15 kişi akabinde ise serbest bırakıldı.

Ayrıca Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaya Sabancı ile Vedat Aşcı’nın ifadelerini tedavi gördükleri hastanede aldı.

“Ben kavgaya karışmadım”

Sabancı ve Aşçı’nın verdikleri ifadelerinde karşılıklı olarak birbirlerini suçladıkları öğrenildi. Aşçı’nın ifadesinde tartışmanın itekleme ile başladığı ve bu esnada Kaya Sabancı’nın düşerek kafasını çarptığı, sonrasında korumaları ile Sabancı arasında kavga yaşandığını söylediği ve kendisinin kavgaya karışmadığını söylediği öğrenildi.

Birbirlerinden şikayetçi oldular

Her iki iş insanının da karşılıklı olarak darbedildikleri iddiasıyla birbirinden şikayetçi olduğu belirtildi. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ifadesine başvurulan korumalar ile görgü tanıklarının ifadelerinin ardından da serbest bırakıldıkları bildirildi.

Tedavileri devam ediyor

Her iki iş insanının da tedavileri sürüyor. Kaya Sabancı’nın darp sonrası düşerek kafasını çarptığını söylemesi nedeniyle kafa ultrasonun çekildiği de öğrenildi.

Savcının her iki iş insanının yaşını dikkate alarak gözaltı kararı vermediği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.