Dolar 33,0836
Euro 36,0340
Altın 2.604,95
BİST 11.144,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

İstanbul’da iş yerine düzenlenen silahlı saldırı kamerada

Henüz kimlikleri belirlenemeyen şüpheliler bir iş yerine silahlı saldırı düzenledi. Saldırı anları çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansırken, işletme sahibi polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

İstanbul’da iş yerine düzenlenen silahlı saldırı kamerada
21 Haziran 2024 16:22
40

DHA

İstanbul’da akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzleri maskeli iki kişi cadde üzerinde bir süre dolaştı.

Silahı tutukluk yaptı

Daha sonra şüphelilerden birisi belindeki silahlı çıkartarak reklam ve tabela işi yapılan bir dükkana ateş etmek istedi.

Sorunu düzeltip tekrar geldi

Silah tutukluk yapınca ara sokağa giren şüpheli, silahın tutukluluk sorununu giderdikten sonra tekrar iş yerinin önüne geldi.

İş yerine doğru 5 el ateş eden saldırgan ve gözcülük yapan kişi hızla olay yerinden kaçtı. Saldırı da ölen ya da yaralanan olmadı.

O anlar kamerada

Saldırı anları, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin silahının tutukluk yapması ve sorunu hallettikten sonra geri dönerek iş yerine ateş ettiği anlar yer alıyor.

“Polis merkezine gidip şikayetçi olduk”

İş yeri çalışanı Samet Duman, “İşten gelip motosikleti iş yerinin önüne park ettim. Eve çıkmıştım tam o sırada silah sesi duyduk. Geldiğimizde iş yerimizin kurşunlandığını gördük. Güvenlik kameralarını incelediğimizde iki kişiyi gördük. Birisi aşağıya, diğeri de sokaktan kaçıyordu. İlk önce burada duruyor, silah tutukluk yapıyor. Gelip tekrar ateş ederek gidiyor. Polis merkezine gidip şikayetçi olduk.” dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.