Dolar 32,6160
Euro 35,3401
Altın 2.475,50
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Assassin’s Creed Shadows’ta NPC olabilirsiniz! Peki nasıl?

Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows için oyunculara NPC olma şansı sunuyor. Gelin detaylarına birlikte bir göz atalım.

Assassin’s Creed Shadows’ta NPC olabilirsiniz! Peki nasıl?
21 Haziran 2024 16:36
71

Ubisoft, yeni oyunu Assassin’s Creed Shadows ’ta oyunculara NPC (Non-Playable Character) olma şansı sunuyor. Bu fırsatı değerlendirmek için yapmanız gereken tek şey TikTok üzerinden başvuruda bulunmak. Eğer isterseniz siz de yeni oyunun parçası olabileceksiniz.

Assassin’s Creed Shadows’ta NPC olma fırsatı

Ubisoft’un resmi TikTok sayfasında duyurulan bu yarışma, oyunculara Assassin’s Creed Shadows’ta NPC olma fırsatı sunuyor. Yarışmanın dikkat çekici yanı, sadece İngilizce değil, aynı zamanda Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Kastilyaca, Japonca, Fransızca ve Brezilya Portekizcesi gibi çeşitli dillerde NPC seslendirmeleri için başvuruların kabul edilecek olması.

@assassinscreed

Ever wanted to voice a character in a video game? This may just be your chance to become the next NPC in Assassin’s Creed Shadows! Check our TikTok profile and duet the scenes available to participate. Rules and privacy notice available at: assassinscreedshadows.com/dubbingchallenge AssassinsCreedDubbingChallenge

♬ original sound – Assassin’s Creed – Assassin’s Creed

Eğer bu dilleri akıcı bir şekilde konuşabiliyorsanız, belirlenen replikleri TikTok üzerinden kaydedip başvurunuzu yapabilirsiniz. Detaylar için Ubisoft’un TikTok sayfasındaki videoyu izlemeniz yeterli.

Ubisoft’un daha önce de benzer yarışmalar düzenlediği biliniyor. Ancak bu tür yarışmaların bazı sorunlar yaşadığı da bir gerçek. Bu kez, yarışmanın yetenek üzerine karar verileceği ve popülaritenin yarışmada bir rol oynamayacağı vurgulanıyor.

Yani en çok beğeni ve yorum alan videolar değil, en yetenekli başvurular kazanacak. Anca, bu yarışmanın ücretli bir iş olmaması ve bazı oyuncuların, bu tür rollerin profesyonel seslendirmenlere verilmesi gerektiğini düşünmesi de bir diğer tartışma konusu.

Assassin’s Creed Shadows, resmi olarak duyurulduğundan bu yana büyük bir ilgi çekti. Oyunda, siyahi samuray Yasuke ve ninja Naoe gibi karakterlerin kullanılması bazı çevrelerce eleştirilse de Ubisoft, bu eleştirilere karşı durdu.

Oyunun yakın zamanda yayınlanan oynanış fragmanı, iki ana karakterin farklı oyun stillerini ve görevleri tamamlama yöntemlerini vurguluyor. Assassin’s Creed Shadows, Kasım ayında piyasaya sürülecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.