Dolar 32,5715
Euro 35,0426
Altın 2.431,98
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

Vivaldi 6.8 Güncellemesi Mail 2.0 ve Daha Fazlası ile Geldi

Vivaldi 6.8 Yenilikleri

Vivaldi 6.8 Güncellemesi Mail 2.0 ve Daha Fazlası ile Geldi
20 Haziran 2024 20:28
56

Vivaldi tarafından sunulan 6.8 güncellemesi yenilenen Mail 2.0 posta istemcisi, gerçek zamanlı bellek kullanımı takibi ve diğer iyileştirmelerle kullanıcılara sunuldu.

Şirketin Vivaldi 6.8 güncellemesi hakkındaki açıklaması şu şekilde: “Masaüstündeki yeni Vivaldi 6.8’de yerleşik posta istemcisi, optimize edilmiş arama ve posta önizlemesi için önceden getirme özelliğiyle büyük bir güncelleme görüyor. Ayrıca e-postalara yanıt vermenin daha hızlı bir yolunu da elde edersiniz. Bu güncelleme ayrıca sekme belleği kullanımıyla ilgili gerçek zamanlı güncellemeleri, adres alanında iyileştirmeleri ve daha fazlasını içerir.”

Vivaldi Mail 2.0, istemcideki varsayılan ayarlara önemli değişiklikler getiriyor. 6.8 sürümünden itibaren Vivaldi Mail, son 30 güne ait tüm e-postalarınızı otomatik olarak indiriyor. Bu değişiklik, daha verimli arama yapılmasına ve her e-postanın ilk üç satırının, önce e-postayı açmaya gerek kalmadan önizlenmesine olanak tanıyor.

Mail 2.0 ile Hızlı Yanıt özelliği de sunuluyor. Her e-posta bölmesinin alt kısmında, e-postaya hemen yanıt verebilmeniz için bir hızlı yanıt kutusu yerleştiriliyor. Son olarak, Vivaldi Mail artık 200’e kadar eylemi hatırlıyor ve pek çok hatayı geri almanıza olanak tanıyor.

Vivaldi 6.8 ile gelen diğer yenilikler şu şekilde:

  • Gerçek zamanlı bellek kullanımı: Yerleşik Bellek Tasarrufu artık her sekmenin ne kadar RAM tükettiğini tam olarak görüntüleyerek bellek açısından verimsiz sekmeleri takip etmenize ve bunları hızlı bir şekilde sonlandırmanıza olanak tanır. Etkiyi görmek için imleci sekmenin üzerine getirmeniz yeterlidir.
  • Mola Modu: Bu mod, sesi eşleştirerek ve ekrandaki her şeyi gizleyerek hızlı bir şekilde gevşemenizi sağlar. Devam düğmesi artık rehberli nefes almayı simüle etmek ve birkaç dakika dinlenmenize yardımcı olmak için “nefes alıyor”.
  • Çalışma Alanları Hızlı Komutları: Sekmeleri seçin, F2 veya Command + E tuşlarına basın ve “Yeni Çalışma Alanı Oluştur” yazın.
  • Adres Çubuğu Güncellemeleri: Zaten açık olan bir web sitesinin adresini başka bir sekmede yazarken Vivaldi, özel bir düğmeyle o sekmeye geçmenizi önerecektir.
  • Chrome Uzantılarını İçe Aktarma: Artık Chrome uzantılarını diğer tarayıcılardan Vivaldi’ye aktarabilirsiniz.

Güncel Vivaldi sürümünü resmi web sitesinden hemen indirebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.