Dolar 32,6431
Euro 35,3323
Altın 2.474,08
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Survivor Nefise’den Fanis’e bu kez aşk itirafı değil sitem geldi! “Vay vay vayyy, eyvallah…”

Survivor’da finale ismini yazdırmayı başaran Nefise Karatay yarışma sırasında Yunanistan ekibinde yer alan Fanis’e karşı olan aşk itirafıyla gündeme gelmişti. Aşk itirafının ardından bu kez Fanis’in o görüntülerine sitem eden Nefise sosyal medyayı salladı.

Survivor Nefise’den Fanis’e bu kez aşk itirafı değil sitem geldi! “Vay vay vayyy, eyvallah…”
20 Haziran 2024 20:22
46

Suvivor All Star’ın iddialı yarışmacılarından olan Nefise Karatay İstanbul finalindeki performansıyla da taktirleri toplamayı başarmıştı.

Yarışma sırasında itiraflarıyla da gündemin nabzını tutan Nefise, Yunan takımında yer alan Fanis isimli yarışmacıya abayı yakmıştı.

All Star her ne kadar bitmiş olsa da hala devam eden Survivor Yunanistan’dan gelen görüntüler sosyal medyada bomba etkisi yaratmayı başardı.

Nefise’ye hayatımda kimse yok demişti…

Yunan ekibinden gelen görüntüler sonrasında Nefise’nin tepkisi olay oldu. Fanis’e karşı aşk itiraflarıyla sosyal medyayı kasıp kavuran Nefise bu kez Fanis’in gizli aşkıyla olan görüntülerine verdiği tepkiyle gündeme geldi.

Fanis’in başka bir yarışmacıyla aşk yaşadığını öğrenen Nefise sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda tepkisini koydu.

Nefise “Vay, vay, vayyyyy, eyvallah…” notuyla yaptığı paylaşımda Fanis ile Yunan ekibinde olan kadın yarışmacının görüntülerini paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.