Dolar 32,5744
Euro 35,0367
Altın 2.431,65
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

Muğla’dan tatilcilerin dönüş çilesi başladı

Muğla’nın ilçeleri olan Fethiye, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Datça ve Marmaris’te tatil yapan ve sabah saatlerinde otellerinden ayrılan tatilciler Menteşe ilçesi girişinde uzun kuyruk oluşturdu.

Muğla’dan tatilcilerin dönüş çilesi başladı
19 Haziran 2024 16:52
59

İHA

Toplam 9 günlük Kurban Bayramı tatili için Muğla’ya araçları ile gelen tatilcilerin bir kısmının dönüşü Kurban Bayramı’nın son günü itibarıyla başladı.

Fethiye, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Datça ve Marmaris’te tatil yapan ve sabah saatlerinde otellerinden ayrılan tatilciler geri dönüş yolunda ilerlerken, Menteşe ilçesi girişinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Muğla’ya 4 milyon yerli turist geldi

15 Haziran’da başlayan 9 günlük Kurban Bayramı tatili için Muğla’ya Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık 4 milyon yerli turist Muğla’nın dünyaca ünlü Bodrum, Fethiye ve Marmaris gibi tatil beldelerine geldi.

Bayramı’nın son gününde dönüyorlar

9 günlük resmi tatilde özel sektör çalışanları Kurban Bayramı’nın son gününde dönüş yolculuğuna başladı.

Menteşe eski bölge trafik kavşağında yoğunluk

Tatilini Bodrum ilçesi dışında Marmaris, Fethiye gibi ilçelerde değerlendiren özel sektör çalışanları sabah saatlerinde otellerinden ayrılarak Menteşe eski bölge trafik kavşağında yoğunluğa neden oldu.

Büyükşehirlere dönecekler Denizli ve Aydın istikametine yöneldi

Ankara ve civarı illere gidecek araç sürücüleri Menteşe akıllı kavşaktan Denizli istikametine seyrederken, İzmir, İstanbul ve Bursa gibi büyükşehirlerden gelen tatilciler ise Aydın istikametine hareket etti.

Hafta sonu yoğunluğun artması bekleniyor

Kamuda çalışan tatilcilerin resmi tatilleri pazar günü sona erecek olması nedeniyle cumartesi ve pazar günleri Muğla’nın kara yollarında yoğunluk oluşturması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.