Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 32°C
Per 31°C

Caddebostan Plajı’nda bayram yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilini İstanbul’da geçiren çok sayıda vatandaş, Caddebostan sahiline akın etti. Plajdaki kimi vatandaş denize girerek serinlemeyi tercih ederken kimileri ise ağaçların gölgesinde ailesiyle birlikte piknik yapmayı tercih etti.

Caddebostan Plajı’nda bayram yoğunluğu
19 Haziran 2024 16:52
36
İHA

Kurban Bayramı’nın 4’üncü gününde sıcaktan bunalan vatandaşlar, sahillere akın etti. 9 günlük bayram tatilinde kimi vatandaşlar memleketlerinin ve tatil beldelerinin yolunu tutarken, İstanbul’da kalan vatandaşlar ise sahil noktalarında ve piknik alanlarında yoğunluk oluşturdu.

Yoğunluğun yaşandığı yerlerden biri de Caddebostan sahiliydi. Kimi gölgede ailesiyle birlikte piknik yaparken kimileri de plajda denizin tadını çıkardı.

“Bayram dolayısıyla herkes izinde, yoğunluk bundan kaynaklı”

Cankurtaran, tuvalet ve duş gibi hizmetlerin de bulunduğu Caddebostan halk plajında yoğunluk yaşandı.

Ailesi ile birlikte plaja gelen Beren Özgirişgen, “Ailemle beraber denizin keyfini çıkarmaya geldik. Bayramın 4. Günü. Deniz güzel, plaj güzel. Bizim her zaman geldiğimiz bir yer. Bayram dolayısıyla herkes izinde, yoğunluk bundan kaynaklı. Aileler çocuklarını almış buraya gelmişler” diye konuştu.

“Evimize de yakın, yorulmadan denize giriyoruz”

Plaja gelen Cahit Yıldız, “Bayramın tadını çıkarıyoruz, güneşleniyoruz. Bugün son gün, yarın işbaşı. Her şey yolunda. Deniz de güzeldi. Evimize de yakın, yorulmadan denize giriyoruz” dedi.

Denize girmek yerine gölgeyi tercih ettiğini söyleyen Zekeriya Oruç, “Bayramdan sonra bir stres atmamız gerekiyordu. Ailecek geldik, burayı günü değerlendirmek için. Öğlen saati olduğu için bayağı sıcak, gölgeyi tercih ettik” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.