Dolar 32,7111
Euro 35,4808
Altın 2.499,11
BİST 10.839,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Xiaomi, Bu Kez de Akıllı Kettle Üretti: Onlarca Akıllı Tarifi Var

Xiaomi, MIJIA P1 isimli akıllı kettle modelini duyurdu. Oldukça detaylı ayarların yapılabildiği ürün, oldukça uygun fiyatlı. Ancak ürünün küresel pazarlara ulaşıp ulaşmayacağı bilinmiyor.

Xiaomi, Bu Kez de Akıllı Kettle Üretti: Onlarca Akıllı Tarifi Var
18 Haziran 2024 17:06
29

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı ürün gamını genişletmek için çalışmalara tam gaz devam ediyor. Bu bağlamda; şirketin en yeni ürünü akıllı bir kettle olarak karşımıza çıktı. İlginç özelliklere sahip olan ürün, tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Xiaomi’nin yeni kettle’ı, dışarıdan bakıldığında oldukça kibar bir yapıya sahip. 1,8 litrelik hazneye sahip olan kattle, 50’ye kadar akıllı tarife ev sahipliği yapıyor. Sıcaklık ayarının manuel olarak yapılabildiği cihaz, kaynatılan suyu sabit bir sıcaklıkta da tutabiliyor.

Karşınızda Xiaomi MIJIA P1

1.000W gücünde olan akıllı kettle, manuel ayarlanırken 11 farklı sıcaklık kademesini destekliyor. İnternet bağlantı desteğine de sahip olan ürün, zamanlama imkânı da sunuyor. Böylelikle suyu ihtiyacınıza göre kaynatabilirsiniz. 

Xiaomi, MIJIA P1 için bir kitlesel fonlama programı oluşturdu. Bu program kapsamında 25 dolar ödeme yapan Çinli tüketiciler, bu akıllı kettle’a sahip olacaklar. Ancak ürünün küresel pazarlarda piyasaya sürülüp sürülmeyeceği henüz bilinmiyor

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.