Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Needham & Company, Beklenenden Daha Güçlü Temel Reklamcılık Temelleri Nedeniyle Reddit’in Hedefini Yükseltiyor

Needham & Company, Beklenenden Daha Güçlü Temel Reklamcılık Temelleri Nedeniyle Reddit’in Hedefini Yükseltiyor

Needham & Company, Beklenenden Daha Güçlü Temel Reklamcılık Temelleri Nedeniyle Reddit’in Hedefini Yükseltiyor
18 Haziran 2024 19:37
55

Needham & Company analistleri Salı günü yayınladıkları bir raporda Reddit (RDDT) için fiyat hedeflerini hisse başına 63 dolardan 75 dolara yükseltirken, sosyal medya şirketinin hisselerinin satın alınmasını tavsiye etmeye devam etti.

Yatırım şirketi, Reddit’in temel reklam gelirlerinin ve kullanıcı sayısındaki artışın daha önceki tahminlerini aştığını ve şirketin operasyonel giderlerinin daha önce öngörülenden daha yavaş bir hızda arttığını bildirdi.

Needham, “Verilerin lisanslanmasından elde edilen gelir tahminlerimiz (%85 kar marjıyla), büyük ölçüde OpenAI ile yapılan ve 2024’ün üçüncü çeyreğinden itibaren Reddit’in gelirine ve serbest nakit akışına katkıda bulunmasını beklediğimiz yeni bir üç yıllık anlaşma nedeniyle ilk raporumuzdan bu yana neredeyse iki katına çıktı” dedi.

Needham, Reddit’in bu yılın ikinci yarısında ve 2025’te veri lisanslama ile ilgili daha fazla anlaşma duyuracağını tahmin ediyor.

Özetle, Needham’ın Reddit’in hisselerine ilişkin iyimser görüşü, Reddit’in GenAI ürününden elde edilen gelir, kullanıcı tabanının genişlemesi, kullanıcı etkileşimi, artan reklam geliri, iyileşen kar marjları ve şirketin uluslararası pazarlardaki büyümesi gibi unsurlarla destekleniyor.

Bu makale yapay zeka teknolojisinin yardımıyla üretilmiş ve çevrilmiştir ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Ek ayrıntılar için Hüküm ve Koşullarımıza bakın.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.