Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

PPO Find X7 Ultra yeni pil şampiyonu oldu, DxOMark’ta birinci sıraya yerleşti

OPPO Find X7 Ultra, DxOMark testlerinde birinci sıraya yerleşerek yeni pil şampiyonu oldu. Bu cihaz, uzun pil ömrü ile dikkat çekiyor.

PPO Find X7 Ultra yeni pil şampiyonu oldu, DxOMark’ta birinci sıraya yerleşti
17 Haziran 2024 12:50
59

OPPO Find X7 Ultra, DxOMark’ın küresel batarya testlerinde zirveye oturdu. OPPO Find X7 Ultra, kamera özellikleriyle dikkat çekerken, 9.5mm kalınlığındaki tasarımıyla da öne çıkıyor. Bu kalınlığın sebebi, büyük kamera sensörleri ve 5000 mAh kapasiteli bataryası.

DxOMark’ın testlerine göre, OPPO Find X7 Ultra, iç mekan kullanımında özellikle video izleme, arama yapma ve oyun oynama sırasında mükemmel bir pil ömrü sunuyor. Ancak, dış mekan performansında, fotoğraf çekme, arama yapma ve sosyal medya uygulamalarını kullanma sırasında pil ömrü düşüyor.

OPPO Find X7 Ultra’nın Batarya Performansı

OPPO Find X7 Ultra, 100W kablolu şarj ile tam şarj kapasitesine 50 dakikada ulaşıyor. 50W kablosuz şarj cihazı ise telefonu 2 saat 20 dakikada tamamen şarj ediyor. DxOMark’a göre, 5 dakikalık şarj ile 10 saate kadar kullanım sağlanabiliyor. Bu kullanım senaryoları iç mekan, hareket halindeki ve kalibre edilmiş kullanım durumlarını kapsıyor. 5 dakikalık şarjın 10 saatlik pil ömrü sunması oldukça etkileyici.

Şarj Hızları

Telefon, 30 dakikada %98, 20 dakikada %80 batarya kapasitesine ulaşıyor. Tam kapasite her zaman gerekli olmadığından, birçok kullanıcı için %80 kapasitenin 20 dakikada elde edilmesi oldukça etkileyici bir performans. Tam şarj, kablolu şarj testlerine göre 32 dakikada tamamlanıyor.

Kablosuz şarjda, telefon 30 dakikada %43, 1 saat 12 dakikada %80 kapasiteye ulaşıyor. Tam şarj ise 2 saat 22 dakikada gerçekleşiyor. DxOMark’ın OPPO Find X7 Ultra’nın batarya test sonuçlarının detaylarına, DxOMark’ın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.