Dolar 32,6201
Euro 35,3588
Altın 2.473,89
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

%100 Rotten Tomatoes puanı bile Netflix’in iptal kararını engelleyemedi

Rotten Tomatoes’ta %100’lük mükemmel bir puana sahip olan, eleştirmenlerden de büyük övgüler alan Netflix hiti, herkesi şaşırtan bir kararla iptal edildi.

%100 Rotten Tomatoes puanı bile Netflix’in iptal kararını engelleyemedi
17 Haziran 2024 16:53
44

Netflix, %100 Rotten Tomatoes puanına sahip popüler animasyon dizisi Babam Bir Ödül Avcısı’nı (My Dad the Bounty Hunter) iptal ettiğini duyurdu.

Babam Bir Ödül Avcısı, Netflix’in en iyi animasyon dizileri arasında yer alıyordu. What’s On Netflix’in izleme verilerine göre, birinci ve ikinci sezonların her ikisi de dünya çapında toplam 27 milyon izlenmeye sahipti ve ikinci sezon, Ağustos 2023’te bir hafta boyunca yayıncının küresel ilk 10’u arasında yer aldı.

Dizi, eleştirmenlerden de büyük övgüler aldı ve Rotten Tomatoes’da %100 puana ulaşmayı başardı. Ancak bu etkileyici derecelendirmeye rağmen Netflix’in gazabından kurtulamadı.

Babam Bir Ödül Avcısı konusu ne?

Babam Bir Ödül Avcısı, çocukları onun galaksiler arası bir ödül avcısı olduğunu keşfeden ve uzay maceralarında ona katılan bir babayı konu alıyor. Dizide Chelsea Peretti (Brooklyn Nine-Nine), Laz Alonso (Avatar), Priah Ferguson (Stranger Things) ve Tim Meadows (Mean Girls) gibi yıldızlarla dolu bir seslendirme kadrosu yer alıyor.

Ancak dizinin yaratıcısı Everett Downing Jr.’ın, Babam Bir Ödül Avcısı’nın üçüncü sezonunun olmayacağını onaylamasıyla uzay maceraları resmi olarak sona erdi. Everett Downing Jr., What’s On Netflix ile yaptığı görüşmede “Böylesine inanılmaz bir ortak ve sanatçı ekibiyle çalışabildiğim için kendimi son derece şanslı hissediyorum. Fikirlerinizin hayata geçmesini izlemek o kadar gerçek dışı ki! Dizide çalışan herkes Terry, Tess, Lisa, Sean ve tüm ilginç, vahşi ve çılgın karakterlere aşık oldu. Kim bilir belki bir gün bu dünyayı tekrar ziyaret etme şansım olur. Şimdilik bu karakterler ve hikayeler hayatımın geri kalanında kalbimde yaşayacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.