Dolar 32,9367
Euro 35,3966
Altın 2.461,52
BİST 10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Serdar Topraktepe: Sezonun en büyük kazancı Türkiye Kupası oldu

Beşiktaş’ta geride kalan sezonu teknik sorumlu olarak tamamlayan Serdar Topraktepe, “Kötü geçen sezonun en büyük kazancı şüphesiz ki Türkiye Kupası oldu” dedi.

Serdar Topraktepe: Sezonun en büyük kazancı Türkiye Kupası oldu
16 Haziran 2024 13:36
30
AA

AA’nın Süper Lig’de geride kalan sezonun ardından teknik adamların değerlendirmelerine yer verdiği dosya haberlerin ilk bölümünde, geride kalan sezonu Beşiktaş’ın başında teknik sorumlu olarak tamamlayan Serdar Topraktepe’ye yer verildi.

“Sezonun en büyük kazancı şüphesiz ki Türkiye Kupası oldu”

Zor bir sezon geçirdiklerini dile getiren Topraktepe, tek kazançlarının Türkiye Kupası şampiyonluğu olduğunu anlatarak, şu şekilde konuştu:

Öncelikle camiamız adına oldukça zorlayıcı bir sezon olduğunu söylemek isterim. Sezon içerisinde 2 farklı bölümde takımın başında sahaya çıkma şansımız oldu. Her zaman söylediğim gibi Beşiktaş bize nerede görev verirse orada olmaya devam edeceğiz ve elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kötü geçen sezonun en büyük kazancı şüphesiz ki Türkiye Kupası oldu.

“Desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum”

Türkiye Kupası şampiyonluğuyla taraftarlarını mutlu ettiklerini söyleyen Serdar Topraktepe, şunları kaydetti:

Yarı finalde Ankaragücü karşılaşmasından sonra finalde Trabzonspor’u baştan sona kadar iyi bir oyunla mağlup etmeyi başarıp kupayı kazandık. Bu kupayla birlikte bir nebze olsun taraftarımızı mutlu etmeyi başardığımızı düşünüyorum. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunda bizlere sürekli destek veren Hasan Arat başkanımıza, Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar hocalarıma, tüm yönetim kurulumuza, futbolcu arkadaşlarımıza ve tüm personelimize ve sezon boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.