Dolar 32,9366
Euro 35,4035
Altın 2.461,63
BİST 10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Samsung’un yeni ürünleri sızdırıldı

Samsung’un piyasaya sürülmemiş yeni ürünleri ortaya çıktı. Members uygulamasında görünen bu ürünler büyük ilgi uyandırdı.

Samsung’un yeni ürünleri sızdırıldı
16 Haziran 2024 13:20
37

Teknoloji dünyasının devlerinden Samsung, her yıl birçok yenilikçi ürünle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Ancak bu kez, planlanan lansman öncesinde Samsung Members uygulamasında sürpriz bir sızıntı yaşandı. Bu sızıntı, Samsung’un yeni ürünlerinden bazılarını ortaya çıkardı: Galaxy Watch 7, Galaxy Watch FE, Galaxy Buds 3 Pro, Galaxy Buds 3 ve Galaxy Ring.

Samsung’un yeni ürünlerini tanıtacağı Galaxy etkinliğine bir ay kala, Samsung Members uygulamasında beklenmedik bir şekilde yeni cihazlar ortaya çıktı. Uygulamadaki destek sayfasında kullanıcıların yaşadıkları sorunları çözmek için cihazlarını seçmeleri istendi ve listede henüz piyasaya sürülmemiş birkaç yeni cihaz yer aldı. Bu cihazlar arasında Galaxy Watch 7, Galaxy Watch FE, Galaxy Buds 3 Pro, Galaxy Buds 3 ve Galaxy Ring bulunuyor.

Galaxy Watch 7, Galaxy Watch serisinin en yeni üyesi olacak ve gelişmiş sağlık takibi, daha uzun pil ömrü ve iyileştirilmiş performans sunacak. Samsung, her yeni modelde kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik adımlar atıyor ve Galaxy Watch 7’nin bu geleneği sürdüreceği düşünülüyor. Galaxy Watch FE ise yüksek performans özelliklerini daha uygun bir fiyatla sunan bir model olarak biliniyor. Premium özellikleri daha erişilebilir bir fiyat noktasıyla birleştiren Galaxy Watch FE’nin geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmesi bekleniyor.

Galaxy Buds 3 Pro, Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ve üstün ses kalitesi gibi premium özellikler sunması beklenen bir model olarak öne çıkıyor. Pro modeller genellikle daha gelişmiş özellikler ve yüksek ses kalitesi arayan kullanıcılar için tasarlanıyor. Standart Galaxy Buds 3 ise daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak öne çıkabilir, ancak kalite ve uzun pil ömrü gibi temel özelliklerden ödün vermeden kullanıcıların beklentilerini karşılayacak.

Akıllı yüzükler, teknoloji dünyasında giderek popülerleşen ve sağlık ve fitness takibi gibi özellikleri kompakt bir formda sunan cihazlar olarak dikkat çekiyor. Yeni Galaxy Ring’in, kullanıcılara sağlık ve aktivite takibi sunan şık bir aksesuar olması bekleniyor. Uyku takibi ve kalp atış hızı izleme gibi özelliklerde üstün performans göstermesi beklenen Galaxy Ring, Samsung’un CES sonrasında üzerinde çalıştığını kabul ettiği bir ürün ve Ağustos ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bu nedenle, Galaxy Ring’in bu listedeki tek henüz piyasaya çıkmamış ürün olabileceği düşünülüyor.

Samsung’un 10 Temmuz’daki Galaxy etkinliği, bu cihazların resmi olarak tanıtılacağı bir etkinlik olacak. Bu etkinlikte, sızdırılan cihazların özellikleri ve çıkış tarihleri hakkında daha fazla bilgi edinme şansımız olacak.

Samsung’un yeni cihazları, Galaxy Watch 7, Galaxy Watch FE, Galaxy Buds 3 Pro, Galaxy Buds 3 ve Galaxy Ring gibi ürünler, kullanıcıların hayatını daha da zenginleştirecek yenilikçi özellikler sunması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.