Dolar 32,8967
Euro 35,3404
Altın 2.460,54
BİST 10.713,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C

Realme GT 6’nın kamera örnekleri yayınlandı

Realme GT 6’nın kamera örnekleri dikkat çekiyor. Yeni modelin fotoğraf performansı nasıl?

Realme GT 6’nın kamera örnekleri yayınlandı
16 Haziran 2024 09:50
51

Realme, 20 Haziran’da dünya çapında, özellikle de Türkiye’de Realme GT 6’yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lansmana günler kala, şirket cihazın ana özelliklerini doğrulamaya devam ediyor. Son olarak, Realme GT 6’nın ana ve telefoto kameraları hakkında bilgi verildi.

Realme GT 6, OIS destekli 50 megapiksel Sony LYT-808 ana kameraya sahip olacak. Bu kamera, 1/1.4 inç sensör boyutuna ve geniş f/1.69 diyafram açıklığına sahip. Realme GT 5 Pro, OnePlus Open, OnePlus 12, Oppo Find X7 ve Oppo Find N3 gibi diğer amiral gemisi telefonlar da bu üst düzey kamerayı kullanıyor. Snapdragon 8s Gen 3 çip ile donatılmış olan GT 6, yüksek kaliteli fotoğraflar vaat ediyor. Cihazın ana kamerası 4K Dolby Vision video kaydını destekliyor.

Ana kameraya ek olarak, 50 megapiksel telefoto kamera da bulunuyor. Bu kamera, 47mm odak uzaklığına sahip. Markanın henüz belirtmediği ancak söylentilere göre, kamera sisteminde ayrıca 8 megapiksel ultra geniş açılı bir kamera da yer alıyor.

Realme’nin HyperTone Görüntü Motoru, RAW formatında yapay zeka ile görüntü işleme sunuyor. Ayrıca Texture Portrait, Fast Capture, Night Mode, Star Mode, Street Mode, AI Smart Removal ve AI Night Vision gibi fotoğrafçılık özellikleri bulunuyor. Sosyal medyada paylaşılan bazı kamera örnekleri, cihazın fotoğraf kalitesini gözler önüne seriyor.

Diğer teknik özelliklere gelince, Realme GT 6’nın 5.500mAh batarya kapasitesine ve 120W hızlı şarj desteğine sahip olduğu doğrulandı. Cihaz, BOE tarafından tedarik edilen 8T LTPO OLED ekran ile donatılmış olup, 6.000 nit’e kadar parlaklık sunuyor. Performans için LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 depolama ile gelecek olan cihaz, dünyanın en büyük 10.014 mm² çift VC soğutma sistemine sahip olacak.

Realme GT 6’nın tüm bu özellikleri, onu piyasadaki en iddialı akıllı telefonlardan biri yapıyor. Cihaz, özellikle fotoğraf ve video çekiminde üstün performans gösterirken, hızlı şarj ve geniş batarya kapasitesi ile de kullanıcıların beklentilerini karşılayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.