Dolar 32,9467
Euro 35,3247
Altın 2.456,15
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C

OnePlus Ace 3 Pro: Dev batarya ve hızlı şarj ile geliyor

OnePlus Ace 3 Pro, güçlü bataryası ve hızlı şarj desteği ile rakiplerine meydan okuyor. Bu modelin sunduğu yenilikler neler?

OnePlus Ace 3 Pro: Dev batarya ve hızlı şarj ile geliyor
16 Haziran 2024 15:07
48

OnePlus, Temmuz ayında Çin’de OnePlus Ace 3 Pro amiral gemisi telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Yılın başlarında tanıtılan Ace 3 ve Ace 3V modellerinin ardından, Ace 3 markası altındaki üçüncü telefon olacak. Pro modeli olması nedeniyle serinin en gelişmiş telefonu olacak. Güvenilir kaynak Digital Chat Station’ın Weibo’da yaptığı yeni bir paylaşıma göre, bu modelin batarya ve şarj özellikleri uzun bir süre boyunca rakipsiz olacak.

OnePlus Ace 3 Pro’nun batarya kapasitesi ve şarj yetenekleri hakkında sızdırılan bilgilere göre, bu model 6,100mAh ultra yüksek yoğunluklu bir bataryaya sahip ilk akıllı telefon olacak. Batarya teknolojisi, ünlü batarya üreticisi Ningde Times (Contemporary Amperex Technology Co. Limited) tarafından destekleniyor.

Daha önce yapılan bir sızıntıya göre, Ace 3 Pro çift hücreli bir batarya tasarımına sahip olacak ve her bir hücre 2,970mAh kapasiteye sahip olacak (nominal değer). Bu da toplamda 5,940mAh nominal kapasiteye eşdeğer olacak. Ancak toplam tipik değer 6,100mAh olarak bekleniyor.

OnePlus Ace 3 Pro, iç kod adı “Dayu” olan bu cihaz, 100W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Batarya kapasitesi ve şarj hızı kombinasyonu, onu rakiplerinden ayıran özelliklerden biri. Rakip cihazlar ya daha büyük bataryalara sahip olup daha yavaş şarj ediyor ya da daha hızlı şarj edip daha küçük bataryalarla geliyor.

Diğer teknik özelliklere bakıldığında, Ace 3 Pro’nun 6.78 inç kavisli OLED LTPO ekranı, 1.5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunacak. Ön tarafta 16 megapiksel kamera, arka tarafta ise 50 megapiksel ana kamera (OIS destekli), 8 megapiksel ultra geniş kamera ve 2 megapiksel makro kamera bulunacak. Cihazın iç kısmında Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi, 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı yer alacak. Metal bir orta çerçeveye sahip olacak ve cam, deri ve seramik arka yüzey seçenekleriyle sunulacak.

OnePlus Ace 3 Pro, gelişmiş batarya ve şarj özellikleriyle dikkat çekerken, yüksek performans ve kaliteli ekran özellikleriyle de kullanıcıları etkilemeyi hedefliyor. Cihazın tanıtımının ardından, piyasadaki en güçlü ve yenilikçi telefonlardan biri olarak konumlanması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.