Dolar 32,9215
Euro 35,3291
Altın 2.455,60
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C
Paz 30°C

Marvel’s Spider-Man 3 oynanış görüntüleri sızdırıldı!

Marvel’s Spider-Man 3 ‘ün erken aşama oynanış görüntüleri ve ekran görüntüleri hafta sonu internete sızdırıldı.

Marvel’s Spider-Man 3 oynanış görüntüleri sızdırıldı!
16 Haziran 2024 17:06
54

Spider-Man 3 ‘e ait olduğu iddia edilen görüntülerde Cindy Moon/Silk’in New York’ta salındığını görüyoruz. Cindy, Spider-Man 2’nin sonunda kısa bir süre görünmüştü. Miles Morales’in annesi, erkek arkadaşını akşam yemeğine davet ettiğinde Albert Moon, kızı Cindy’yi de yanına almıştı. Cindy, bu sahnede tam olarak görülmese de dikkatli oyuncular onun kim olduğunu tahmin etmişti.

Spider-Man 3 ‘ün oynanış görüntüleri sızdırıldı, yeni oynanabilir karakter ortaya çıktı: Cindy Moon/Silk

İnternette dolaşan bazı oynanış videoları da mevcut. Bu görüntülerin çok erken bir sürümden alındığını ve yeniden kullanılmış varlıklarla oluşturulduğunu belirtmekte fayda var. Bu nedenle nihai ürünün bu görüntülerle birebir aynı olmayacağını unutmamak gerekiyor.

Sızıntılar, Spider-Man 2’nin hacklenmesinin ardından Brezilyalı mod yapımcılarının oyunun oynanabilir bir PC sürümünü oluşturmasıyla başladı ve şimdi aynı ekip Spider-Man 3’ü de hayata geçirmeye çalışıyor.

Spider-Man 3’ün Marvel’s Wolverine’den önce çıkması pek olası değil. Insomniac Games’in bir sonraki büyük projesi Wolverine gibi görünüyor. Bu noktada, Spider-Man 3’ün bir PS5 oyunu mu yoksa PS6 oyunu mu (veya her ikisi) olacağına dair kesin bir bilgi bulunmuyor.

Bu sızıntılarla birlikte oyunun nasıl şekilleneceği konusunda soru işaretleri ortaya çıktı. Cindy Moon’un baş karakter olarak öne çıkması, serinin hayranları için yeni ve taze bir deneyim sunabilir. Ancak resmi açıklamalar yapılana kadar tüm bu bilgilerin spekülasyon olduğunu unutmamak gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.