Dolar 32,9045
Euro 35,3734
Altın 2.467,45
BİST 10.670,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C

İtalyan otomobil devi, bilgisayar dünyasına adım attı!

Lamborghini imzalı PC kasası büyük merak uyandırdı. Lian-Li 011D EVO RGB olarak adlandırılan kasa neler sunuyor?

İtalyan otomobil devi, bilgisayar dünyasına adım attı!
16 Haziran 2024 09:23
41

Lamborghini, PC kasası üreticisi Lian-Li ile özel bir PC kasası için ortaklık kurdu. Lamborghini’nin spor otomobillerinden esinlenen bu özel bilgisayar kasası Lian-Li 011D EVO RGB olarak adlandırılacak. Işıklandırması, köşeli tasarımı ve geniş iç dizaynıyla Lamborghini’yi yansıtacak.

Lamborghini imzalı Lian-Li 011D EVO RGB çıktı

Lian-Li 011D EVO RGB isimli bilgisayar kasası, Lamborghini’nin kuruluş yılı olan 1963’e hitaben sınırlı sayıda üretilecek. Yan panellerde temperli cama sahip olacak PC kasası, Lamborghini logosunu taşıyacak. Ayrıca spor arabalarını yansıtmak için metal parçalara ve karbon fiber kaplamaya sahip olacak.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.