Dolar 32,9704
Euro 35,3552
Altın 2.458,10
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C
Paz 30°C

Galaxy Akıllı Telefonlar Artık Uygulamaları İner İnmez Açacak

Samsung Galaxy akıllı telefonlarda indirilen uygulamalar artık indirilir indirilmez açılacak.

Galaxy Akıllı Telefonlar Artık Uygulamaları İner İnmez Açacak
16 Haziran 2024 17:06
62

Google Play Mağazası’ndan bir uygulama ya da oyun indirmek istediğinizde önce uygulamayı bulmanız gerekiyor. Uygulamaları indirdikten sonra ise karşımıza iki seçenek çıkıyor: Kaldır veya Aç. Yakın zamanda gelmesi beklenen yeni bir özellik ise indirilen oyun ya da uygulamaların otomatik olarak açılmasını sağlayacak. 

Google Play Mağazası’nın son versiyonunun kodlarına baktığımızda karşımıza App Auto Open diye bir özelliğe ait kodlar çıkıyor. Bu özellik Uygulama Otomatik Açma olarak dilimize çevirilebilir. Bu özellik ile birlikte indirdiğimiz her oyun ve uygulama anında açılacak, isminden de belli olduğu üzere. 

Özelliğin kullanımı isteğe bağlı olacak

Yeni özellik ise bir seçenek olarak karşımıza çıkacak. Yani bu özelliği kapatıp açmak tamamen kullanıcıya kalacak. Öte yandan Google, bu seçeneği varsayılan olarak kullanıma açacak. Google’ın bu özelliği ne zaman aktif hâle getireceği ve kamuya açacağı ise şimdilik bilinmiyor. Yine de özelliğin kodlarının gelmiş olması, önümüzdeki aylarda aktif hâle geleceğini gösteriyor. 

Bu özelliğin gelişi ile birlikte, uygulama ya da oyun indirdikten sonra deneme yapmak için uygulamaları bulup açmakla uğraşmamız gerekmeyecek. Yine de bu durum hayatlarımızı çok da değiştirecek gibi durmuyor. 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.