Dolar 32,6201
Euro 35,3588
Altın 2.473,89
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Survivor All Star 2024’ün şampiyonu Ogeday oldu

Survivor’da Ogeday ve Nefise arasında geçen heyecan dolu final mücadelesi nefesleri kesti. Nefise’yi 6-2 mağlup eden Ogeday, Survivor’da şampiyonluğa uzandı.

Survivor All Star 2024’ün şampiyonu Ogeday oldu
14 Haziran 2024 08:36
61

Dünyanın en zorlu yarışmalarından biri olan Survivor’da sona gelindi.

Batuhan Karacakaya, ilk finalist olarak adını yazdırdıktan sonra, performansıyla dikkat çeken Nefise Karatay, İstanbul’daki ikinci finalist koltuğunun sahibi oldu.

Yarışmada son ana kadar mücadele eden Çağan Atakan Arslan, Seda Ocak ve Ogeday Girişken, geçtiğimiz günlerde finalist olmak için karşı karşıya geldiler.

Ogeday ve Nefise finalde mücadele etti

Ancak, Avatar Atakan yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Ogeday Girişken üçüncü finalist olurken, Seda dördüncü finalist olarak belirlendi.

Ogeday ilk turda rakibi Seda’yı, Nefise de Batuhan’ı mağlup etti. Seda ve Batuhan’ın Survivor serüveni finalin 2. etabına geçemeden sonlandı.

Survivor’ın büyük finalinin ikinci etabı ise adeta nefes kesti.

Survivor’ın kazananı Ogeday oldu

Ogeday ile Nefise kozlarını paylaştı. Ogeday farkı açtıkça Nefise’nin morali bozuldu. Motivasyonu düşen Nefise çabalasa da geride kaldı.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor’da şampiyon belli oldu. Survivor’ın kazananı 6-2 skorla Ogeday oldu.

Daha önce 2017 yılında yapılan Ünlüler – Gönüllüler sezonunda da şampiyon olan Ogeday, ikinci şampiyonluğunu bu gece İstanbul’da yapılan finalde kazandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.