Dolar 32,9398
Euro 35,2932
Altın 2.456,99
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C

İzmir’de 3 iş yeri küle döndü

İzmir’in Bornova ilçesinde bir palet fabrikasının deposunda yangın çıktı. Çıkan yangın 3 iş yerine ve belediyeye ait bir hayvan barınağına sıçradı.

İzmir’de 3 iş yeri küle döndü
13 Haziran 2024 18:25
36

Bornova ilçesi Pınarbaşı semtindeki bir palet fabrikasına ait depoda henüz sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktı. Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.

Yangın rüzgarın da etkisiyle yan taraftaki başka işletmelere ait 3 palet deposuna ve Bornova Belediyesi’ne ait Can Dostları Yerleşkesi’nde mamaların saklandığı depoya sıçradı.

Yangın sebebiyle barınaktaki kedi ve köpekler zarar görmeden çevredeki barınaklara tahliye edilirken, yerleşkedeki bazı alanlar da yangından zarar gördü. Öte yandan dumandan etkilenen ve hayati tehlikeleri bulunmayan 3 kişi ayakta tedavi edildi. Çıkan siyah dumanlar ise kentin çeşitli noktalarından görüldü.

“VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ”

Yangında çatısı hasar gören iş yeri sahibi, yangın esnasındaki korku dolu anları anlattı. İş yeri sahibi, “Bizim burada arkadaşımız var. Yangını o bildirdi ve apar topar buraya geldik. Alevler bizim iş yerine de sıçradı. Çatımız hasar gördü. İlk önce kendi imkanlarımızla çatıyı suladık. Daha sonra itfaiye ekipleri de müdahale etti. Yan tarafa yardım etmeye çalıştık ama elimizden bir şey gelmedi. Bizim iş yerimizde çatıdaki elyaflar yandı. Allah’a şükür fazla bir zararımız yok. Verilmiş sadakamız varmış” dedi.

Ekiplerin yoğun müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları ise sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.