Dolar 34,0201
Euro 38,0075
Altın 2.762,63
BİST 9.712,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 27°C
Cum 27°C

Hülya Avşar Kıbrıs’ta konser verdi! Çılgınca dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu

Yıllardır magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hülya Avşar bir derginin Kıbrıs’ta düzenlenen ödül töreninde sahne aldı. Sahnede dans eden ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Hülya Avşar Kıbrıs’ta konser verdi! Çılgınca dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu
13 Haziran 2024 09:36
48

Açıklamaları, sahnesi, tarzı her daim olay olan oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, bu defa Kıbrıs’ta verdiği konserle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bir derginin ödül töreninde sahne alan Avşar, ilginç dansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Sahnede adeta kendisinden geçen Avşar’ın dansı hiç beğenilmedi.

“Bu sefer buldum galiba”

Dansının ardından KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın korumasına laf atan Avşar’ın o anları da geceye damga vurdu. Avşar, korumasına “Çok hoşsun.” dedi ve izleyenlerine de dönerek “Bu sefer buldum galiba.” şeklinde espri patlattı.

Kahkaha tufanının yaşandığı o anlar, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.