Dolar 32,5635
Euro 35,0166
Altın 2.433,53
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

En iyi mat ekran deneyimi sunan tablet; Huawei MatePad 11.5S inceleme

Tablet sektöründeki öncü isimlerden biri olan Huawei, yeni MatePad 11.5S modeli ile rakiplerine meydan okuyor.

En iyi mat ekran deneyimi sunan tablet; Huawei MatePad 11.5S inceleme
13 Haziran 2024 22:50
58

Huawei, yansımasız kağıt benzeri ekranı ile ön plana çıkan Huawei MatePad 11.5S’i kullanıcıların beğenisine sundu. Peki bu tablet genel anlamda kullanıcılara ne gibi artılar sunuyor?

Kullanım deneyimimiz ve kişisel görüşümüz; “rakipsiz kullanım deneyimi sunan bir tablet”

Huawei’nin yeni tabletini yaklaşık olarak 10 gün boyunca kullanma ve test etme imkanı bulduk. Tabletin en güzel yanı tabi ki yansıma yapmayan PaperMatte 2.0 teknolojisine sahip ekranı. Bu ekran 11.5 inçlik bir büyüklüğe sahip.

Yansıma yapmayan ekran tableti, her koşul ve her şart altında rahat bir şekilde kullanmanıza imkan sağlıyor. Tableti yoğun güneş altında bile kolaylıkla kullanabiliyorsunuz.

Normal ekrana sahip tabletlerde, ekrana paralel güçlü bir ışık kaynağı olduğunda bile ekran görüntülenmesinde sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. Fakat MatePad 11.5S bu sorunları tamamen ortadan kaldırıyor.

Biz tableti kullandığımız süre boyunca, özellikle yansıma yapmayan ekranından fazlasıyla memnun kaldı. Ayrıca ekranın e-book modunda da hayli başarılı bir performans sunduğunu belirtmemiz gerekiyor. Bu mod özellikle kitap okurken bizlerin bir hayli işine yaradı.

Tabletin yanında gelen klavye desteği, MatePad 11.5S’i gündelik işlerinizi yapmaya uygun bir cihaz haline de getiriyor. Tablet üzerinden gündelik ofis işlerimizin hepsini rahat bir şekilde gerçekleştirdik.

MatePad 11.5S hem kullanım deneyimi, hem de mobilite anlamında genel olarak beklentilerimizi karşılamayı başardı. Bu tablet hem ofis işleri, hem de genel eğlence odaklı kullanım için oldukça cazip bir seçenek diyebiliriz.

Güçlü bir teknik donanım

Huawei MatePad 11.5S, PapperMatte 2.0 ekran teknolojisinin yanı sıra güçlü teknik donanımıyla da ön plana çıkıyor. Az önce de belirttiğimiz üzere tablette 11.5 inçlik bir ekran yer alıyor. 144Hz’lik yenileme hızına ulaşan bu ekranın çözünürlüğü ise 2800 x 1840 piksel.

Son derece ince bir çerçeve tasarımına sahip olan MatePad 11.5S’in ekran gövde oranı ise yüzde 87.

İçerisinde 7700 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir pille gelen MatePad 11.5S, 6.2 mm’lik kalınlık ve 550 gramlık ağırlığı ile rakiplerine mobilite alanında meydan okuyor.

MatePad 11.5S ile “Super” deneyimine tanıklık edin

Bilindiği üzere Huawei daha önce MatePad 11.5’i satışa sunmuştu. Akıllara şu soru gelebilir. MatePad 11.5 ile MatePad 11.5S arasında ne fark var? Hemen cevaplayalım.

Bu noktada önce MatePad 11.5S modelindeki “S” ifadesine açıklık getirmemiz gerekiyor. Huawei bu noktada yeni tabletin, selefine göre daha hızlı, daha güçlü ve daha teknolojik olduğunu ifade etmek istiyor. Yani yeni tableti MatePad 11.5 Super olarak da tanımlayabiliriz.

Huawei yeni tabletinde, daha güçlü bir teknik donanımın yanı sıra PaperMatte 2.0 ekranıyla da fark yaratmış durumda. PaperMatte önceki versiyonunda AG (Anti-Glare yani parlama önleyici ekran) ile birlikte geliyordu. Yeni nesil PaperMatte hem AG hem de AR (Anti-reflection yani ışık yansımasını önleyici ekran) özelliğini bir arada taşıyor.

Tek bir tablet ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayın

Huawei MatePad 11.5S gerek günlük kullanım, gerekse de iş odaklı kullanımlar için tasarlanmış bir tablet. Hem öğrenciler, hem de ofis çalışanları MatePad 11.5S’i gönül rahatlığı ile satın alabilirler.

Öğrenciler tabletle birlikte gelen Huawei Pencil ile derslerinde rahat bir şekilde not tutabilirler. Böylece her ders için ayrı bir defter taşıma derdi de ortadan kalkmış olacaktır.

Ofis çalışanları ise tabletin yanında hediye olarak gelen akıllı manyetik klavye ile günlük işlerini bu tablet üzerinden basit bir şekilde halledebilirler.

Şüphesiz bu tablet kitap okumayı sevenlerin de en büyük dostu olacaktır. Tablette yer alan e-book modu sayesinde, tabletten okuduğunuz dijital kitapları, aynı fiziksel bir kitaptan okuyormuş hissiyatına kapılacaksınız.

Rakiplerinin 4’te 1’i fiyata kaçırılmaz fırsatlarla

Peki bizlere bu kadar olanak sunan bu tabletin hali hazırdaki fiyatı ne kadar? Huawei MatePad 11.5S şu anda Huawei’nin online satış mağazasında ön siparişe sunulmuş durumda. 5.666 TL x 3 ay şeklinde satın alabileceğini bu tabletin yanında 6.998 TL değerinde M-pencil 3 ve MatePad Klavye hediye olarak geliyor. Ayrıca 1.999 TL değerinde 12 ay ekran hasarı garantisi de ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer 99 TL daha öderseniz Swift Sırt Çantası da sizin oluyor. Peki bitti mi? Tabi ki hayır.

AMP115SPR kodlu kupon ile 600 TL’lik ekstra bir indirim de kazanabilirsiniz. Dilerseniz bu tabletin satış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.