Dolar 32,5456
Euro 35,2981
Altın 2.466,24
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

TRANSFER HABERİ: Alanyaspor’dan Oğuz Aydın açıklaması! “Beşiktaş ve Galatasaray…”

Son dakika spor haberi: Alanyaspor’un yıldız futbolcusu Oğuz Aydın, geçtiğimiz sezonki performansıyla Süper Lig’e damga vurdu. Göz dolduran bir grafik yakalayan genç oyuncu, transferde birçok takımı peşine taktı. Galatasaray’ın bir süredir peşinden koştuğu Oğuz Aydın’a bir başka Süper Lig devi Beşiktaş’ın da talip olduğu ortaya çıktı. Akdeniz ekibinde başkan Hasan Çavuşoğlu, 23 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili konuştu. İşte o sözler ve yaşanan gelişmelerin detayları…

TRANSFER HABERİ: Alanyaspor’dan Oğuz Aydın açıklaması! “Beşiktaş ve Galatasaray…”
12 Haziran 2024 15:20
23

Süper Lig’de geride kalan sezonun en önemli performanslarından birine imza atan Oğuz Aydın, transferin de gözde isimlerinden biri haline geldi.

Alanyaspor formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 38 karşılaşmada görev yapan ve 13 gol 8 asistle oynayan Oğuz Aydın, Süper Lig devleri başta olmak üzere Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

Kulübünde gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen başarılı futbolcu, transferin gözdesi konumuna geldi.

Galatasaray’ın bir süredir ilgisini sürdürdüğü 23 yaşındaki oyuncuya Beşiktaş’ın da talip olduğu ortaya çıktı.

Yeni adresi merak konusu olan Oğuz Aydın için kulübü Alanyaspor’dan flaş açıklamalar geldi.

Akdeniz ekibinde başkan Hasan Çavuşoğlu, Milliyet’e yaptığı açıklamada oyuncunun transferiyle ilgili konuştu.

İşte o sözler…

Hasan Çavuşoğlu, “Oğuz’a yurt içi ve yurt dışından teklifler var. Henüz kimseyle anlaşma sağlamadık. Bir görüşme olmadı.

Türkiye’den Galatasaray ve Beşiktaş’ın şahsıma bir teklifleri oldu fakat kulübe ulaşan resmi bir teklif yok.” ifadelerini kullandı.

Oğuz Aydın için talep edecekleri bonservis hakkında da konuşan Hasan Çavuşoğlu, “Bu benim kulübümle görüşeceğim bir konu.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.