Dolar 32,6724
Euro 35,4122
Altın 2.504,42
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Fred’in partneri şampiyon takımdan geliyor

Fenerbahçe’de yeni sezon transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Orta alana takviye yapacak olan sarı-lacivertliler Fred’in partnerini buldu. Fenerbahçe yönetimi oyuncunun transferi için talimat verdi. Detaylar haberimizde.

Fred’in partneri şampiyon takımdan geliyor
12 Haziran 2024 11:55
29

Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine Jose Mourinho’yu getirdikten sonra transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Fransız basını, Fenerbahçe’nin piyasa değeri 6 milyon euro olan orta saha oyuncusu Mady Camara’yı kadrosuna katmak istediğini yazdı.

Foot Mercato’da yer alan habere göre, Yunan ekibi Olympiakos ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Gineli orta saha oyuncusu Mady Camara, sarı-lacivertlilerin radarına girdi.

Haberde, Jose Mourinho’nun Gineli orta saha oyuncusunu Roma’da çalıştığı dönemde de transfer etmek istediği belirtildi.

AEK Atina, İstanbul Başakşehir, PAOK, Saint-Etienne ve Lille gibi takımlar da Camara’yı kadrosuna katmak istiyor.

Mady Camara, Fenerbahçe’ye transfer olması durumunda Fred’in partneri olarak düşünülüyor.

Oyun kurma becerisi ve pas trafiğini yönlendirmedeki başarısıyla dikkat çeken Camara, sözleşmesi sona ereceği için bedelsiz olarak Fenerbahçe’ye katılacak.

Piyasa değeri 6 milyon euro olan 27 yaşındaki futbolcu, merkez orta saha dışında ön libero ve on numara mevkilerinde de oynayabiliyor.

Bu sezon 29 maçta forma giyen Camara, 1 gol ve 1 asistle katkı sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.