Dolar 32,5431
Euro 34,9934
Altın 2.438,39
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Arcane’in Yepyeni Görselleri ve Teaser’ı Tanıtıldı

Piltover ve Zaun’da yaşayanlara çağrı! Netflix ve Riot Games, ARCANE‘in ikinci ve son bölümüne ait teaser’ını ve yeni görsellerini tanıttı. Christian Linke, bugün erken saatlerde yayınlanan League Dev Güncellemesi sırasında “Arcane, daha kapsamlı …

Arcane’in Yepyeni Görselleri ve Teaser’ı Tanıtıldı
12 Haziran 2024 17:25
48

Piltover ve Zaun’da yaşayanlara çağrı! Netflix ve Riot Games, ARCANE‘in ikinci ve son bölümüne ait teaser’ını ve yeni görsellerini tanıttı.

Christian Linke, bugün erken saatlerde yayınlanan League Dev Güncellemesi sırasında “Arcane, daha kapsamlı hikaye anlatımı yolculuğumuzun ve Fortiche adındaki harika animasyon stüdyosuyla ortaklığımızın sadece başlangıcı,” dedi ve sözlerini “Bu proje üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri, aklımızda çok özel bir son vardı, bu da Arcane’in hikayesinin bu ikinci sezonla tamamlandığı anlamına geliyor. Fakat Arcane, Runeterra’da anlatmak istediğimiz birçok hikayeden sadece ilki,” diyerek tamamladı.

Bu son bölümde, Jinx’in Konsey’e saldırısı, Piltover ve Zaun arasındaki çatışmanın hızlı bir şekilde ilerlemesine zemin hazırlıyor.

Primetime Emmy Ödüllü dizi önümüzdeki Kasım ayında, sadece Netflix’te ekranlara geri dönüyor.

Riot Games, ARCANE önümüzdeki Kasım ayında Netflix’te geri dönüyor. League of Legends oyunundan uyarlanan ve Netflix’in şimdiye kadarki en başarılı animasyon dizilerinden biri olan animasyon dizisi Christian Linke ve Alex Yee tarafından tasarlandı. Kıdemi yapımcılar arasında LinkeMarc Merrill ve Brandon Beck bulunuyor. Animasyon Stüdyosu ise Fortiche Animation. Seslendirme kadrosunda Hailee Steinfeld (Vi), Annie Ödülü sahibi Ella Purnell (Jinx) ve Katie Leung (Caitlyn), Reed Shannon (Ekko), Amirah Vann (Sevika), Mick Wingert (Heimerdinger), Ellen Thomas (Ambessa) ve Brett Tucker (Singed) gibi isimler yer alıyor, yer alacak diğer isimler ise ilerleyen zamanlarda duyurulacak.

ARCANE’in birinci sezonu, Netflix’in oyun serilerini animasyon kültürüne uyarlanmasındaki lider konumunu pekiştirdi. Küresel olarak 2021’in En İyi TV programlarından biri olarak anılan yetişkin animasyon dizisi, ayrıca dört PRIMETIME EMMY ÖDÜLÜ (2022) kazandı; bu ödüller arasında Olağanüstü Animasyon Programı ödülü de bulunuyor ve Olağanüstü Animasyon Programı ödülünü kazanan ilk yayın akışlı dizi olarak tarihte yerini aldı. Dizi, 2022 Annie Ödülleri’nde En İyi TV/Medya, En İyi Senaryo, En İyi Seslendirme (Ella Purnell), En İyi Yönetim, En İyi Yapım Tasarımı, En İyi Karakter Animasyonu, En İyi Storyboard, En İyi Karakter Tasarımı ve En İyi FX olmak üzere dokuz kategoride ödül kazanarak büyük başarı elde etti. 2022 yılında oyun topluluğu tarafından da desteklenerek The Game Awards’ta En İyi Uyarlama ödülünü kazandı. Ayrıca Arcane albümü 2022 Billboard Müzik Ödülleri’nde En İyi Soundtrack dalında aday gösterildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.