Dolar 32,5291
Euro 35,3100
Altın 2.466,52
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Steam Next Fest başladı! Kaçırmamanız gereken oyunlar

Steam Next Fest 2024 etkinliği başladı. 17 Haziran’a kadar devam edecek festivalde 300’den fazla demo sunulacak.

Steam Next Fest başladı! Kaçırmamanız gereken oyunlar
11 Haziran 2024 10:22
36

Valve, 10 Haziran itibarıyla Steam Next Fest 2024’ü başlattı. Buna göre önümüzdeki süreçte Steam’de çıkacak yüzlerce oyunun demosunu bir hafta boyunca deneme fırsatı veriyor. Ayrıca oyunları ön sipariş ile uygun fiyatlı olarak satın alabilirsiniz.

Steam Next Fest 2024 ile 300’den fazla demo sunuluyor

Her yıl düzenlenen festival, oyuncuların piyasaya çıkmadan önce oyunları deneyimlemelerini sağlıyor. Bu sayede Steam’e gelecek bağımsız oyunları tanıtma fırsatı veriyor. 10-17 Haziran tarihleri arasında devam edecek Next Fest; farklı kategorilerden 300’den fazla demoyu kapsayacak.

Steam Next Fest sayfasında tüm demoları görmek mümkün. Oyuncular, yapımları etiketlere ve türlere göre filtreleyebilir veya topluluk içerisinden en iyi seçimleri görebilir. Ayrıca canlı yayınlar ve soru-cevap oturumlarıyla merak ettiğiniz oyunları takip edebilrsiniz.

Etkinliğin ilk günüden popülerlik kazanan bazı demolar arasında aksiyon oyunu Tactical Breach Wizards, retro esintili nişancı oyunu Level Zero: Extraction ve RPG yapımı I Am Your Beast yer alıyor. Once Human, Flintlock: The Siege of Dawn gibi oyunlar da şu ana kadar en çok tercih edilenler arasında.

Demo yapımlarda bazı hatalar olabileceğini de göz ardı etmemek gerekiyor. Bu kapsamda Steam Next Fest kapsamında geliştiricilere geri bildirimlerde bulunmayı ihmal etmeyin.

Demo etkinliği 17 Haziran’a kadar devam edecek. Haziran ayında gerçekleşecek Steam Yaz İndirimi öncesinde büyük bir coşku yaratmış durumda.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.