Dolar 32,7163
Euro 35,4812
Altın 2.491,40
BİST 10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Devlerin hedefi Semih Kılıçsoy

Alman basını, Beşiktaş’ta sergilediği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Semih Kılıçsoy’a talip olan 7 kulübü yazdı.

Devlerin hedefi Semih Kılıçsoy
11 Haziran 2024 10:54
27

Beşiktaş’ın genç yıldız adayı Semih Kılıçsoy, sadece Türkiye’de değil dünyada da ilgi ile takip edilmeye devam ediyor.

Forma şansı bulduğu ilk günden beri ortaya etkili bir performans koyan 18 yaşındaki golcü, takımın adeta değişmezi oldu.

Gösterdiği başarılı performans dev kulüplerin dikkatini çeken Semih için Alman basını önemli bir iddia ortaya attı. Uzun yıllar sonra hiç kupa alamadan bir sezonu bitiren Bayern Münih’in Beşiktaş’ın genç yıldızı ile ilgilendiği medyaya yansıdı.

Manchester City, Arsenal, Paris Saint Germain, Monaco, Bayer Leverkusen ve Stuttgart’ın da genç yıldızla ilgilendiği belirtildi.

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella tarafından Türkiye’nin EURO 2024 kadrosuna dahil edilen Semih Kılıçsoy, turnuvanın merakla beklenen oyuncularından biri.

Bir önceki milli takım kadrosuna çağrıldıktan sonra Ümit Milli Takım’a gönderilen Semih, orada 2 maçta da gol atarak yeniden A Milli Takım’ın yolunu tuttu.

Almanya’da göstereceği performansla değerini katlaması beklenen Semih’i Beşiktaş yönetimi de yakından takip ediyor. Astronomik bir teklif gelmediği sürece 18 yaşındaki oyuncu kadroda tutulacak.

Semih, siyah-beyazlı formayla bu sezon çıktığı 35 maçta 12 gol atıp 3 asist yaptı. Genç oyuncunun Beşiktaş ile 2027-2028 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.