Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Beştepe’deki zirveden çarpıcı detay! Erdoğan, Akşener’e “Sizce seçimi neden kaybettik?” diye sormuş

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği 1.5 saatlik zirvenin yankıları sürüyor. Ankara kulislerine düşen son bilgilere göre Beştepe’deki zirvede iddiaların aksine Cumhurbaşkanı yardımcılığı gibi bir teklifin olmadığı Erdoğan’ın Akşener’e ise “Sizce seçimi neden kaybettik?” sorusunu yönelttiği öne sürüldü. Akşener’in bu soruya ekonomik krizden başlayıp, emekli ve dar gelirlerinin sorunları gibi başlıklarla yanıt verdiği ifade ediliyor.

Beştepe’deki zirveden çarpıcı detay! Erdoğan, Akşener’e “Sizce seçimi neden kaybettik?” diye sormuş
11 Haziran 2024 08:24
36

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında geçtiğimiz günlerde gerçekleşen sürpriz görüşmeye ilişkin detaylar gündemden düşmüyor. Beştepe’de gerçekleşen 1.5 saatlik toplantı sonrasında kulislerde Erdoğan’ın Akşener’e cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif ettiği, Akşener’in ise oğlu için büyükelçilik talep ettiği gibi iddialar ortaya atılmıştı.

“HERHANGİ BİR TEKLİF YA DA TALEP YOK”

Ankara kulislerine düşen son bilgilere göre toplantıda çıkan haberlerin aksine herhangi bir teklif ya da talebin gündeme gelmediği, randevunun da diyalogları olan iki liderin özel kalemlerinin organizasyonuyla yapıldığı dile getiriliyor.

ERDOĞAN’DAN AKŞENER’E KRİTİK SORU

Görüşmeden bugüne kadar gün yüzüne çıkmayan en önemli detayınsa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Akşener’e yönelttiği kritik bir soru olduğu ifade ediliyor. Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan’ın aktardığına göre Erdoğan’ın Akşener’e “Sizce seçimi neden kaybettik?” sorusunu yönelttiği Akşener’in ise bu soruya ekonomik krizden başlayarak emekli ve dar gelirlilerinin sorunları kapsamında bir yanıt verdiği öne sürüldü.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.