Dolar 32,6731
Euro 35,4172
Altın 2.505,29
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Rakamı duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe’den Mourinho’ya rekor transfer bütçesi

Fenerbahçe Teknik direktörü Jose Mourinho’nun yakın arkadaşı Victor Becali, sarı-lacivertlilerin Portekizli teknik adama 100 milyon euronun üzerinde transfer bütçesi verdiğini açıkladı. Çok değerli futbolcuların transfer edileceğine vurgu yapan Becali, Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi’nin oğlu Ianis Hagi’nin Mourinho’nun istemesi halinde Fenerbahçe’ye transfer olabileceğini de söyledi.

Rakamı duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe’den Mourinho’ya rekor transfer bütçesi
10 Haziran 2024 19:03
24

Fenerbahçe Teknik direktörü Jose Mourinho’nun yakın arkadaşı Victor Becali, Mourinho istediği takdirde Fenerbahçe’nin Ianis Hagi’yi transfer edebileceğini söyledi. Becali ayrıca, “Mourinho 100 milyon euronun üzerinde oyuncu getirecek. Bu Fenerbahçe’nin sağladığı rekor bütçe ve çok çok değerli oyuncular getirecek” dedi.

“IANIS HAGİ FENERBAHÇE’YE GELEBİLİR”

Rumen basınından Fanatik’e konuşan Becali, “Şu anda Ianis Hagi’nin Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili somut bir bilgimiz yok. Jose Mourinho ile ilişkimizin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Şu anda ortada hiçbir şey yok. Ama bu Ianis Hagi’nin Fenerbahçe’ye gelemeyeceği anlamına gelmiyor. Mourinho Ianis Hagi’yi her zaman sevmiştir. Onu her zaman yüksek kaliteli bir oyuncu olarak gördü. Şu anda Fenerbahçe’de seçimler var. Ortalık sakinleştikten sonra Mourinho da işe koyulur ve transfer listesini yapar” ifadelerini kullandı.

MOURINHO’YA REKOR TRANSFER BÜTÇESİ

Galatasaray’da uzun yıllar forma giymiş olan Gheorghe Hagi’nin oğlu Ianis Hagi’yi Fenerbahçe’de görmekten büyük mutluluk duyacağını söyleyen Becali, “Ianis’in Fenerbahçe’ye gideceğini şimdiden doğrulayamayız ama yakın gelecekte her şey olabilir. Mourinho 100 milyon euronun üzerinde oyuncu getirecek. Bu Fenerbahçe’nin sağladığı rekor bütçe ve çok çok değerli oyuncular getirecek. Açıkçası Ianis Hagi’nin Fenerbahçe’de oynaması bizim için büyük bir mutluluk olur ama son sözü Mourinho söyleyecek. Şu anda somut bir şey yok ama önümüzdeki saatlerde hatta günlerde her şey olabilir.”sözlerini sarf etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.