Dolar 32,7173
Euro 35,4912
Altın 2.500,21
BİST 10.861,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

NoiseFit Origin tanıtıldı

NoiseFit Origin, markanın yeni premium akıllı saati olarak tanıtıldı. Cihaz, AMOLED ekranı ve yeni çipi ile dikkat çekiyor. NoiseFit Origin, kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

NoiseFit Origin tanıtıldı
10 Haziran 2024 15:37
39

Noise, yeni premium akıllı saati NoiseFit Origin’i Hindistan pazarında tanıttı. Geçtiğimiz günlerde bazı temel özellikleri ortaya çıkan bu akıllı saat, nihayet resmi olarak piyasaya sürüldü. İşte tüm detaylar.

NoiseFit Origin, 1.46 inçlik ApexVision AMOLED ekranıyla geliyor ve 466 x 466 piksel çözünürlük, 600 nit parlaklık sunuyor. 100’den fazla saat yüzü ve her zaman açık ekran (Always-on display) özellikleri de mevcut. Bu ekran, markanın yeni Nebula kullanıcı arayüzünü (UI) sergileyerek kullanıcı dostu bir deneyim vaat ediyor. Yeni EN 1 işlemcisi ile donatılan cihaz, %30 daha hızlı yanıt süresi ile daha akıcı ve sorunsuz bir kullanım sağlıyor. Akıllı saat, fırçalanmış paslanmaz çelik tasarımı ve 3ATM su geçirmezlik özelliği ile dikkat çekiyor.

NoiseFit Origin, 24 saat kalp atış hızı takibi, uyku izleme, kan oksijen seviyesi ölçümü, stres takibi ve kadınlara özel döngü takibi gibi çeşitli sağlık özelliklerine sahip. Ayrıca, önemli verileri hızlı bir şekilde gösteren akıllı widget’lar ve hareketle kontrol özellikleri de bulunuyor. Tam şarjla 7 güne kadar kullanım imkanı sunan model, hızlı şarj desteğiyle geliyor. Saat, Bluetooth 5.3 ile telefonunuza bağlanabiliyor.

Fiyat ve bulunabilirlik açısından, NoiseFit Origin altı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor: Jet Siyah, Gümüş Gri, Gece Siyahı, Mozaik Mavi, Klasik Siyah ve Klasik Kahverengi. Cihazın fiyatı 78 ABD Doları olarak belirlendi. Bugün itibariyle markanın resmi web sitesinde ve Croma mağazalarında satın alınabilir. Ayrıca, popüler çevrimiçi perakendeciler Amazon ve Flipkart’ta 7 Haziran 2024 itibariyle satışa çıkacak. Bu lansman, markanın geçtiğimiz ay tanıttığı ColorFit Pulse 4 akıllı saatinin ardından geliyor.

NoiseFit Origin, sunduğu özellikler ve premium tasarımı ile dikkat çekerken, kullanıcılarına üstün bir deneyim sunmayı hedefliyor. Türkiye’deki teknoloji meraklıları da bu yeni akıllı saati yakından takip edebilirler.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.