Dolar 32,9361
Euro 35,3835
Altın 2.464,00
BİST 10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Esaret 356.bölüm fragmanı: Orhun bombayı peş peşe patlatıyor! Hira şokta…

Esaret 356.bölümde Orhun ve Hira zor günleri geride bırakmış görünüyordur. Orhun, Hira’ya geniş bir aile olmak istediğinin sinyallerini verir. Çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile tablosu hayali kuran Orhun, Hira ile aynı yastığa baş koymuştur.

Esaret 356.bölüm fragmanı: Orhun bombayı peş peşe patlatıyor! Hira şokta…
10 Haziran 2024 12:54
22

Esaret 356.bölümde Orhun ve Hira şimdiden evdeki eşya düzenini bile düşünmeye başlar. Öte yandan Orhun ve Hira’nın kararlılığı Afife’nin geri adım atmasına neden olur. Afife artık Neva ile anlaşmalarının bittiğini söyleyerek onu kovar.  Afife, Hira ve Orhun’un aşkını kabullendi mi?

Hira ve Orhun’un çölde başlayan ve sonra sonsuz bir karanlığa boğulan aşkı, bu sezon da izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de…

Ekranların sevilen dizisi Esaret ikinci sezonuyla kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.