Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la sürpriz görüşmesi sonrası Çankaya’da ofis tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sürpriz görüşmesi sonrası kulislerde Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklifi aldığı öne sürülen İYİ Parti’nin eski lideri Meral Akşener’den dikkat çeken bir hamle geldi. Akşener, çalışmaları için Ankara Çankaya’da bir ofis tuttu.

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la sürpriz görüşmesi sonrası Çankaya’da ofis tuttu
10 Haziran 2024 18:16
16

İYİ Parti’nin önceki lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı sürpriz görüşme sonrası çok konuşulacak bir adım attı. Kendisiyle ilgili “Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklif edildi.” iddiaları sıcaklığı korurken Akşener, çalışmaları için Çankaya’da bir ofis tuttu.

Siyaset kulislerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeyle ilgili farklı yorumların ortaya atılmasına sessiz kalan Akşener, İsmail Saymaz’ın aktardığına göre, Çankaya’da TBMM’ye çok yakın bir mesafede Cinnah Caddesi’nde 57 numaralı binanın ikinci katında bir ofis tuttu ve taşınma süreci de bugün başladı.

UZUN SÜRE ORTALARDA GÖRÜNMEYİP ÇİLLER’İN CENAZESİNDE ORTAYA ÇIKMIŞTI

31 Mart’ta İYİ Parti’nin aldığı ağır sonuçlar sonrası kurultaya giden partide tekrar aday olmayan Meral Akşener, uzun süren sessizlik döneminin ardından 3 Haziran’da eski Başbakan Tansu Çiller’in eşi Özer Uçuran Çiller’in cenazesine katılmış, değiştirdiği saç rengiyle dikkat çeken Akşener 5 Haziran’da da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Külliye’de bir araya gelmişti.

Erdoğan ile Akşener arasındaki görüşmenin, İYİ Parti’nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu’nun yeni anayasa sürecindeki sert tutumuyla ilişkilendirilmiş, hatta Akşener’e Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklif edildiği öne sürülmüştü. Akşener, görüşmeyle ilgili şimdiye kadar bir açıklamada bulunmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.