Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Gabriel Paulista bombası! Transfer bitmeye yakın

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Gabriel Paulista isminde son aşamaya geldi.

Gabriel Paulista bombası!  Transfer bitmeye yakın
8 Haziran 2024 10:53
29

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, stoper takviyesi için girişimlerini sıklaştırdı.

Sercan Dikmen’nin haberine göre; Beşiktaş, yeni sezonun ilk transferini stoper bölgesine yapmaya hazırlanıyor.

Haberde; Beşiktaş’ın Stevan Savic, Gabriel Paulista ve Mats Hummels gibi isimler arasından transferini bitirmeye en yakın olduğu ismin Gabriel Paulista olduğu kaydedildi.

3 YILLIK ANLAŞMA

Öte yandan haberde; stoperde Beşiktaş’ın birinci önceliği konumunda olan Gabriel Paulista ile 2 artı 1 yıl ya da 3 yıllık bir anlaşma üzerinden konuşulduğu ifade edildi.

GABRIEL PAULISTA KİMDİR?

33 yaşındaki Brezilyalı stoper Gabriel Paulista’nın kulübü Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor.

Kariyeri boyunca Villarreal, Arsenal, Valencia ve Atletico Madrid gibi üst düzey takımlarda forma giyen Paulista, geçtiğimiz sezonun devre arasında bedelsiz şekilde Valencia’dan Atletico Madrid’e transfer olmuştu. Paulista, geçtiğimiz sezon 24 resmi maçta görev yaptı ve skor katkısında bulunamadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.