Dolar 33,0951
Euro 36,0507
Altın 2.594,08
BİST 11.159,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Başkan adayı Ali Sinanoğlu’ndan Hasan Arat’a tepki: ‘Üyelerin seçme hakkını engelliyorsunuz’

Beşiktaş Başkan Adayı Ali Sinanoğlu, binlerce Beşiktaş üyesinin üyeliklerini askıya alınması kararına sert tepki göstererek yazılı açıklamada bulundu. Sinanoğlu, “Arat yönetimi diktatörlük uygulamakta ve kulübü ele geçirmeye çalışmakta üyelerin iradesine engel olmaktadır. Denetim Kurulu’nun tespitlerini tamamladığı tarihte tüzüğümüzde askıya almak gibi bir uygulama yoktur.” ifadelerini kullandı.

Başkan adayı Ali Sinanoğlu’ndan Hasan Arat’a tepki: ‘Üyelerin seçme hakkını engelliyorsunuz’
7 Haziran 2024 00:12
28

Beşiktaş Başkan Adayı Ali Sinanoğlu, Hasan Arat yönetiminin Beşiktaş kongre üyeliklerini askıya almasına tepki gösterdi.

Sinanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arat yönetime çağrıda bulundu.

Ali Sinanoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Beşiktaş Yönetimi kural ve hukuk tanımaz bir şekilde binlerce Beşiktaş üyesinin üyeliklerini hukuksuz bir şekilde askıya almıştır.

Denetim Kurulu’nun tespitlerini tamamladığı tarihte tüzüğümüzde askıya almak gibi bir uygulama yoktur.

SMS yoluyla üyeliğiniz askıya alındı mesajı giden üyeler şu an üyedirler ve seçme ve seçilme hakları hukuksuz bir biçimde engellenmiştir.

Arat yönetimi, diktatörlük uygulamakta ve kulübü ele geçirmeye çalışmakta üyelerin iradesine engel olmaktadır.

Yaptığımız itirazlar derhal işleme koyulmalı ve tedbir kararı uygulanmalıdır.

İnsanların tanımadıkları, GS’li ve ya FB’li olup olmadıkları belli olmayan Beşiktaşlı oldukları şaibeli olan insanları referans olarak yazdırıyorsunuz.

Önceki dönemde Beşiktaşlı olan ama referans imzası eksik olan üyelerin seçme hakkını elinden alıyor ve engelliyorsunuz.

Beşiktaş’a gönül vermiş insanların önünü kesmekten vazgeçin artık, kurmuş olduğunuz tüm kirli oyun ve kumpaslarınızın hepsinin farkındayız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.