Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Mustafa Varank, Fatih Altaylı’nın iddiasına fotoğrafla cevap verdi

Fatih Altaylı, Mustafa Varank’ın Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın ayağını kaydırmak için çaba içinde olduğunu iddia etti. Doğan ile birlikte fotoğraf paylaşan Mustafa Varank ise Altaylı’ya ‘hoşt’ dedi.

Mustafa Varank, Fatih Altaylı’nın iddiasına fotoğrafla cevap verdi
5 Haziran 2024 16:36
40

Gazeteci Fatih Altaylı, gündemi değerlendirdiği YouTube kanalında eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile ilgili bir iddia ortaya attı.

Altaylı, Varank’ın Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın ayağını kaydırmak istediğini öne sürdü.

“Varank’ın, Hasan Doğan’ın ayağını kaydırmak için ciddi bir çaba içinde olduğu tespit edilmiş”

Altaylı, “Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı’nın, şu anda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürlüğünü yapmakta olan Hasan Doğan’ın ayağını kaydırmak için ciddi bir çaba içinde olduğu tespit edilmiş. Hasan Doğan’ı o görevden aldırıp, yerine kendisi geçmek üzere olduğu bir organizasyon içerisinde olduğu söyleniyor.” dedi.

Altaylı’nın sözleri sonrası Mustafa Varank’tan konuyla ilgili bir cevap geldi.

Fotoğrafla yanıt verdi: Hoşt…

Varank, Hasan Doğan ile samimi bir fotoğraf paylaştı ve altına bir de not düştü.

Varank, sosyal medya hesabı X’te yaptığı paylaşımda, “Ben de Fatih Altaylı’ya yakışan hitap şekliyle, biraz önce çektiğim bir fotoğrafla cevap vereyim: HOŞT” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.