Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Her sabah aç karnına 7 tane kiraz yiyin, o hastalıkları tamamen silin

Kiraz, sadece tatlı bir atıştırmalık olmaktan öte, vücudunuzun ihtiyacı olan birçok önemli besin ve vitamin kaynağıdır. Sabahları aç karnına 7 kiraz yediğinizde, bakın neler oluyor…

Her sabah aç karnına 7 tane kiraz yiyin, o hastalıkları tamamen silin
5 Haziran 2024 10:22
18

Kiraz, sadece lezzetiyle değil, sağlık için sunduğu birçok fayda ile de bilinir.

Antioksidan açısından zengin olan kiraz, vücutta bulunan ağrıların hızla hafiflemesine yardımcı olur.

İçerdiği A, B, C vitaminleriyle besleyici bir kaynak olan kiraz, aynı zamanda magnezyum, kalsiyum, demir, potasyum gibi mineralleri de bünyesinde barındırır.

Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı koruma sağlayan kiraz, yüksek antioksidan etkisiyle vücudu serbest radikallerden arındırır ve kan şekerini dengelemeye yardımcı olur.

Sinirleri yatıştırmada da etkili olan bu meyve, aç karnına yendiğinde bakın ne faydalar sağlar.

Her sabah 7 tane kiraz yerseniz…

Sabahları aç karnına bir porsiyon kadar kiraz yemek, fazla kilolarınızdan kısa sürede kurtulmanıza yardımcı olur.. Ayrıca, göbek bölgesinde biriken fazla yağlanmayı da yok etmeye yardımcı olur.

Sabahları veya akşamları bir porsiyon kadar kiraz tüketerek, fazla kilolarınızdan arınabilir ve yaza fit bir şekilde girebilirsiniz.

Kirazın sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkileri de göz ardı edilemez. Sindirim sisteminin sağlıklı ve aktif şekilde çalışmasına yardımcı olan kiraz, düzenli tüketildiğinde kabızlık ve ishal gibi problemlerin önüne geçebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.