Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Bu resimde gizli olan astronotun nerede olduğunu bulabilir misin?

Gezegenlerle dolu bu görselde astronotun nerede olduğunu 15 saniye içinde bularak gözlem yeteneklerinizin bir savaş pilotundan daha iyi olduğunu kanıtlayın.

Bu resimde gizli olan astronotun nerede olduğunu bulabilir misin?
5 Haziran 2024 12:23
19

Astronotun nerede olduğunu bulmanız için hazırlanan bu görsel, bilişsel işlevinizi güçlendirmeye yardımcı olmak için hazırlanmış zeka testi oyunudur. Düzenli olarak bu tarz testler çözerek konsantrasyonunuzu ve problem çözme becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Birden fazla çizilmiş gezegenin olduğu bu görselin içerisinde bir yerlerde gizlenen astronotun nerede olduğunu bulmanız gerekiyor.net bir görüşe sahip olup olmadığınızı belirlemek için bu mücadeleye katılmaya ne dersiniz?



Astronotun nerede olduğunu bulmanız için hazırlanan bu görsel, kafanızın karışmasına sebep olacak ve zihninizi kolaylıkla dağıtacaktır. Bu testi çözmek için son derece dikkatli olmalı ve tüm konsantrasyonunuzu bir yerde toplamalısınız. Zamanlayıcınızı açın ve 15 saniyeye ayarlayın, görseli büyütün ve başlayın.

Sayfayı aşağıya kaydırmayı durdurun. Çünkü astronotun nerede olduğunu bulamayan okuyucularımız için paylaştığımız çözüm görselini daha mücadeleniz bitmeden görmek istemezsiniz. Kendinize bir şans daha verin ve görsele tekrar bakarak her detayda astronotu arayın.

ASTRONOTUN NEREDE OLDUĞUNU 15 SANİYEDE BULAMADIN MI?



Süre bitti. Şimdi sırada astronotun nerede olduğunu bulmanız için hazırlanan görselin çözümü var. Astronotu bulmak biraz zor biliyoruz ama görseli dilediğiniz gibi yakınlaştırıp uzaklaştırarak cevabı bulma işlemini kolaylaştırabilirsiniz.

Peki, bu resimde gizli olan astronotun nerede olduğunu bulabildiniz mi? İşte astronotun gözlerden uzak saklandığı o yer;



Evet, artık astronotun nerede olduğunu biliyorsunuz. Aslında biraz dikkatli bakınca gerçekten tam da göz önünde duruyormuş değil mi?

İlginizi çekebilir;

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.