Dolar 32,6064
Euro 35,3296
Altın 2.474,46
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Turgutlu Belediyesi, Personelinin Adını Yaşatacak

Turgutlu Belediyesi, geçen aylarda yaşamını yitiren personeli Yusuf Bulut’un adını bir spor sahasına vererek onu anmaya karar verdi. Açılış töreninde eski futbolcular ve hakemler arasında gösteri maçı yapıldı. Başkan Akın, Bulut’un kaybının acı verici olduğunu belirterek onun adını yaşatmanın güzel ama aynı zamanda acı bir olay olduğunu söyledi.

Turgutlu Belediyesi, Personelinin Adını Yaşatacak
4 Haziran 2024 14:12
29

(MANİSA) – Turgutlu Belediyesi, geçen aylarda yaşamına kaybeden 12 yıllık personeli Yusuf Bulut’un adını, ilçede yaşatacak. Başkan Çetin Akın, “Onun adını yaşatmak çok güzel ama aynı zamanda çok acı bir olay” dedi.

Turgutlu Belediyesi, ani bir şekilde yaşama veda eden personeli Yusuf Bulut’un adı ölümsüzleştirdi. Aynı zamanda futbol hakemi olan Yusuf Bulut’un ismin verildiği spor sahası, düzenlenen törenle açıldı. Açılışın ardından Turgutluspor eski futbolcuları ve futbol hakemleri arasında gösteri maçı yapıldı.

Irlamaz Rekreasyon Alanı Turgutluspor Tesisleri’nde Bulut’un adının verildiği futbol sahasının açılışına, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, oğlu Cemil Akın, Başkan Yardımcıları Evren Erbaş, Mithat Erden, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, meclis üyeleri, daire müdürleri, belediye personeli ve Bulut’un ailesi katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Akın, “40 gün önce aldığımız haber bizim ciğerimizi yaktı. Yusuf kardeşimizi böyle çok erken kaybetmek bizlere acı verdi. Çünkü Yusuf kardeşimiz bizlerin mesai arkadaşı değildi; evladımızdı, kardeşimizdi, bir çoğunuzun abisiydi, sır arkadaşıydı, yoldaşıydı. Onu tarif edecek kelimeler gerçekten bulamıyorum. Bugün çok güzel bir organizasyonda beraberiz, onun adını yaşatmak çok güzel ama aynı zamanda çok acı bir olay. Yusuf kardeşime Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun” dedi.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.