Dolar 32,6610
Euro 35,3999
Altın 2.501,03
BİST 10.817,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

Szymanski’den transfer şakası: Fenerbahçe’ye gelmesi için ikna etmeye çalışıyorum

Fenerbahçe forması giyen ve birçok takımdan transfer teklifi alan Sebastian Szymanski, sarı-lacivertli takımda kalmaya yeşil ışık yaktı .Polonyalı futbolcu ayrıca dikkati çeken bir transfer şakası yaptı.

Szymanski’den transfer şakası: Fenerbahçe’ye gelmesi için ikna etmeye çalışıyorum
4 Haziran 2024 13:57
33

Polonya’nın EURO 2024 aday kadrosunda bulunan Fenerbahçe’nin yıldızı Sebastian Szymanski, milli takım kampında soruları cevapladı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye gelmesiyle ilgili şaşkınlığını dile getiren Szymanski, “Doğrusunu söylemek gerekirse onun Fenerbahçe’ye geleceğini beklemiyordum. O özel biri. Futbol dünyasında çok büyük bir figür. Fenerbahçe harika taraftarı olan tutkulu bir kulüp, burayı sevecektir” dedi.

Avrupa’dan birçok transfer teklifi alan 25 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe’deki geleceğiyle ilgili soruya ise, “Şu an bir şey söyleyemem. Eğer Fenerbahçe’de kalıp Mourinho ile çalışırsam kesinlikle bir şey kaybetmem. Şu anda mutluyum ve milli takıma odaklanıyorum” cevabını verdi.

Szymanski, milli takımdan arkadaşı ve Jose Mourinho’nun Roma’dan öğrencisi olan Nicola Zalewski için de esprili bir açıklama yaptı.

Szymanski gülerek, “Zalewski’yi Fenerbahçe’ye gelmesi için ikna etmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Roma altyapısında yetişen Nicola Zalewski, bu sezon Roma formasıyla çıktığı 33 maçta 3 asist kaydetti.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 22 yaşındaki Nicola Zalewski, orta sahanın her iki kanadının dışında sol bekte de görev yapabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.