Dolar 32,6140
Euro 35,4046
Altın 2.506,72
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Şanlıurfa’da gözlüklü kadın hırsızlar kameraya yakalandı

Şanlıurfa’da gündüz vakti bir eve giren güneş gözlüklü kadınlar, iki pırlanta yüzük ile bir altın kolyeyi çaldı. Hırsızlık şüphelileri güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa’da gözlüklü kadın hırsızlar kameraya yakalandı
4 Haziran 2024 00:14
29
İHA

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı İpekyol Mahallesi’ndeki bir apartmanın dördüncü katında oturan Ekinci ailesi öğle saatlerinde misafirliğe gitmek üzere evden çıktı.

Evden çıktıktan sonra kapı komşularından evine hırsız girdiği yönünde haber alan Uğur Ekinci, evine giderek kontrol etti.

Bu sırada eşinin evde sakladığı iki pırlanta yüzük ile bir altın kolyeyi yerinde bulamayan Ekinci, durumu polis ekiplerine bildirdi.

İnceleme başlatıldı

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri inceleme başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler gözlüklü 3 kadının binadan çıktığını tespit etti.

Şüpheli tavırlar sergileyerek uzaklaşan kadınların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Hırsızlık sonrası marketten içecek alıp uzaklaştılar

Gündüz vakti rahat tavırlarıyla eve girip pırlanta yüzükler ile altın kolyeyi çalan hırsızlar marketten su ve kola alıp uzaklaştı.

Tanınmamak için yüzlerini kapatan ve gözlük takan kadınların rahat tavırları güvenlik kamerasına yansıdı.

Mağdur olduklarını belirten Uğur Ekinci, “Saat 11.00 gibi komşum aradı. Evine hırsız girdiğini söyledi. Bana da ‘Sizin eve de hırsız girmiş olabilir, gelip evinizi kontrol ederseniz iyi olur’ dedi. Yatak odasında eşime ait 2 tane yüzük ve ben askerdeyken almış olduğum altın kolyesinin olmadığını fark ettik. Durumu polis ekiplerine bildirdik. Olay yeri inceleme ekibi evimize gelerek burada inceleme yaptılar, parmak izi aldılar. Diğer ekipler de kamera incelemeleri yaparak hırsızların işgallerini tespit ettiler. Görüntülerde de mevcut 3 kadın evimize girerek iki pırlanta yüzüğü ve bir altın kolyeyi çalarak gitmişler, şikayetçi olduk. Hırsızların bulunması için çalışmalar yürütülüyor. Olay şu an polisin takibinde, adalete olan inancım tamdır, umarım bir an önce hırsızlar yakalanır” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.