Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Fenerbahçe’de kritik toplantı! Jose Mourinho ve Mert Hakan Yandaş…

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş’ın geleceği belirsizliğini koruyor. Takım kaptanlarından olan deneyimli futbolcunun teknik direktör Jose Mourinho ile bir araya geleceği öğrenildi. İşte detaylar… (FB spor haberi)

Fenerbahçe’de kritik toplantı! Jose Mourinho ve Mert Hakan Yandaş…
4 Haziran 2024 09:52
48

Fenerbahçe, İsmail Kartal’dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu dünyaca ünlü çalıştırıcı Jose Mourinho ile doldurdu.

Sarı-lacivertliler, Ülker Stadı’nda on binlerce taraftarın önünde düzenlenen imza töreninde Portekizli teknik adamla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Jose Mourinho, imza töreninde yaptığı açıklamada “Sizlerden aldığım his şu ki; adım Fenerbahçe ile geçtiğinden bu yana göstermiş olduğunuz bu sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam elde ettiği zaferden sonra bu sevgiyi görür. Ama ben en başında bunun öncesinde bu sevgiyi hissediyorum. Aynı zamanda bu bana büyük bir sorumluluk veriyor. Söz veriyorum ki şu andan itibaren ben de sizin ailenize aitim. Bu forma tıpkı bir derim gibi kemiğim gibi” ifadelerini kullandı.

Futbolun bir tutku olduğunun altını çizen Mourinho, “Bu tutkuyu hissedebileceğimiz en iyi yerlerden birindeyim. Sayın başkanımızı tanıdığım günden bu yana, sizler için burada olmak için çok istedim. Çok büyük bir taraftar grubusunuz. Tüm kalbimle söylüyorum ki bu tutkunuz için burada olmayı çok istedim. Türkiye futbolu için Türkiye Ligi’ni geliştirmek için, yardımcı olmak için çalıştırmak istiyorum. Ama en önemlisi ne Türk futbolunu geliştirmek ne de Türkiye Ligi’ni geliştirmek. Asıl önemli olan şey Fenerbahçe. Şu dakikadan itibaren, imza atacağım andan itibaren sizin hayalleriniz benim hayallerim” diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, zaman kaybetmeden mesaiye başladı.

Portekizli çalıştırıcı, yapılacak transferlerle birlikte mevcut kadroda kalmasını istediği isimleri de belirlemeye başladı.

Fenerbahçe’de birçok oyuncunun durumu belirsizliğini korurken, sarı-lacivertlilerde geleceği en çok merak edilen isimleri başında Mert Hakan Yandaş geliyor.

2020/2021 sezonundan bu yana sarı-lacivertli formayı terleten ve takım kaptanlarından olan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sona erdi.

“SON KARAR MOURINHO’DA”

Başkan Ali Koç’un da Mert Hakan görüştüğü ve “Son kararı Mourinho verecek” dediği belirtildi.

İLERLEYEN GÜNLERDE TOPLANTI YAPACAKLAR

Jose Mourinho da Mert Hakan ile ilerleyen günlerde bir görüşme yapacak.

Mert Hakan Yandaş bu sezon Fenerbahçe formasıyla 27 maça çıktı.

29 yaşındaki futbolcu, 3 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

Mert Hakan’ın güncel piyasa değeriyse 1.3 milyon Euro.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.