Dolar 32,6146
Euro 35,3119
Altın 2.474,86
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Survivor All Star tarihine geçecek veda! ‘Boğazım düğümlü bir halde’ deyip ayrıldı

Büyük finale yalnızca sayılı günler kala Survivor All Star’da ekran başındakilerin soluk soluğa takip ettiği düello gerçekleşti. Eski 2 şampiyon Hilmi Cem ile Atakan’ın mücadelesinde Survivor All Star’daki hikayesi biten isim belli oldu.

Survivor All Star tarihine geçecek veda! ‘Boğazım düğümlü bir halde’ deyip ayrıldı
3 Haziran 2024 10:10
17

2013, 2015 ve 2018 olmak üzere toplamda 3 sezon Survivor’da performans sergiledikten sonra bu sezonda da kıran kırana mücadele gösteren Hilmi Cem İntepe’den üzücü haber geldi. İlk kez katıldığı 2013 sezonunda Survivor All Star yarışmasının şampiyonu olarak kayıtlara geçen Hilmi Cem İntepe, rakibi Atakan Arslan’a yenildi ve hayallerine veda etti.

”BİR TELEFONLA ANSIZIN ÇIKIP GELDİM”

Survivor All Star yarışmasını 8. olarak bitiren Hilmi Cem İntepe, şu ifadelere yer verdi:

“Şuan boğazım düğümlü bir halde. Kısmetten öte köy yok. Elimden geleni yaptım, savaştım. Hiç hazır değildim. Yani normalde diğer üç Survivor’ıma makine gibi hazırlanıp, mentali de her şekilde hazırlanıp geldim ama bu sefer bir telefonla ansızın çıkıp geldim. Dediğim gibi elimden geleni yaptım, bu mücadelemde sakatlandım. Sakatlandığım zaman bırakmayı düşündüm, bırakmadım, tekrar ayağa kalktım, tekrar savaştım. Çok güzel dostluklar edindim. Başta Atakan sonra Yunus Emre. Çok güzel insanlar tanıdım. Gururluyum. Bir yandan mutluyum bir yandan buruğum, duygularımı açıklamaya çalışıyorum şuan size. Gururlu olmamın yanı en azından gözüm arkada değil çünkü elimden geleni yaptım.

”ŞAMPİYON GİBİ ELENDİM VE GİDECEĞİM”

Burada herkes buna şahittir. Buruk olmamın yanı bu istediğim finale gitmekti olmadı. İki dost düelloda birbirini elemek zorunda kaldı ama bu da yarışmanın kuralı. Yani çok sert bir potanın içindeydim. Üç şampiyon ve bir finalistin olduğu potaydı. On kişiye sorsanız onu da kim gider diye yorum yapamazdı bu pota için. En azından şampiyonlar ligi gibi bir potada şampiyon gibi elendim ve gideceğim. Aşık Veysel’in çok güzel bir sözü var; ‘Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın.’ Diyeceğim bu kadar. ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.