Dolar 32,6782
Euro 35,3980
Altın 2.499,41
BİST 10.818,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

Fenerbahçe’den Avrupa’yı sarsacak transfer! Mourinho bizzat bitirecek

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’yu takımın başına getiren Fenerbahçe, transferde atağa kalktı. Birçok ünlü ismi kadrosuna dahil etmeyi planlayan ve adı Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Karim Benzema gibi birçok isimle anılan sarı-lacivertliler, dünya çapında ses getirecek bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. İşte o isim ve detaylar… (FB spor haberi)

Fenerbahçe’den Avrupa’yı sarsacak transfer! Mourinho bizzat bitirecek
3 Haziran 2024 09:38
30

Yaz transfer dönemi için çalışmalarına hız veren Fenerbahçe’de son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Sözleşmesi sona eren İsmail Kartal ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler, takımın başına dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’yu getirdi.

Fenerbahçe, son olarak Roma’yı çalıştıran Portekizli teknik adam için Ülker Stadı’nda imza töreni düzenledi.

Törende açıklamalarda bulunan Jose Mourinho, “Sizlerden aldığım his şu ki; adım Fenerbahçe ile geçtiğinden bu yana göstermiş olduğunuz bu sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam elde ettiği zaferden sonra bu sevgiyi görür. Ama ben en başında bunun öncesinde bu sevgiyi hissediyorum. Aynı zamanda bu bana büyük bir sorumluluk veriyor. Söz veriyorum ki şu andan itibaren ben de sizin ailenize aitim. Bu forma tıpkı bir derim gibi kemiğim gibi” ifadelerini kullandı.

Futbolun bir tutku olduğunun altını çizen Mourinho, “Bu tutkuyu hissedebileceğimiz en iyi yerlerden birindeyim. Sayın başkanımızı tanıdığım günden bu yana, sizler için burada olmak için çok istedim. Çok büyük bir taraftar grubusunuz. Tüm kalbimle söylüyorum ki bu tutkunuz için burada olmayı çok istedim. Türkiye futbolu için Türkiye Ligi’ni geliştirmek için, yardımcı olmak için çalıştırmak istiyorum. Ama en önemlisi ne Türk futbolunu geliştirmek ne de Türkiye Ligi’ni geliştirmek. Asıl önemli olan şey Fenerbahçe. Şu dakikadan itibaren, imza atacağım andan itibaren sizin hayalleriniz benim hayallerim” diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe’de Jose Mourinho’nun takımın başına getirilmesinin ardından hem ligde hem de Avrupa’da zirveye oynayacak bir takım oluşturmak için çalışmalar hızlandı.

Birçok tanınmış yıldızı kadrosuna katması beklenen sarı-lacivertlilerin adı Romelu Lukaku, Robert Lewandowski ve Karim Benzema gibi isimlerle anılmaya başlandı.

Barcelona forması giyen Lewandowski, Fenerbahçe iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada “Benimle iletişime geçmediler. Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin yapacağı transferler merak konusu olurken, sarı-lacivertlilerle ilgili taraftarları heyecanlandıracak bir iddia ortaya atıldı.

SADIO MANE HAMLESİ

Sarı-lacivertlilerin gündemindeki isimlerden birinin de Suudi ekibi Al-Nassr’da forma giyen Senegalli yıldız Sadio Mane olduğu iddia edildi.

MOURINHO GÖRÜŞECEK

Avrupa’ya dönmek isteyen 32 yaşındaki oyuncuyla Jose Mourinho’nun bir görüşme gerçekleştireceği ve Fenerbahçe’ye davet edeceği belirtildi.

Sadio Mane bu sezon Al Nassr formasıyla 46 maça çıktı.

Senegalli yıldız, 19 gol ve 11 asistlik bir performans sergiledi.

Mane’nin Al Nassr ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

32 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 20 milyon Euro.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.