Dolar 32,6782
Euro 35,3980
Altın 2.499,41
BİST 10.818,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

FENERBAHÇE HABERİ – Aziz Yıldırım’dan dengeleri değiştirecek transfer! Yer yerinden oynayacak

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe’de 8-9 Haziran’da gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurul için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan adayı Aziz Yıldırım’ın seçildiği halde takımın başına getireceğini açıkladığı dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile sözleşme imzaladı. Teknik direktör konusundaki belirsizliğin ortadan kalktığı sarı-lacivertlilerde başkan adayı Aziz Yıldırım’ın takıma kazandırmak istediği dünya yıldızı da ortaya çıktı. İşte detaylar… (FB spor haberi)

FENERBAHÇE HABERİ – Aziz Yıldırım’dan dengeleri değiştirecek transfer! Yer yerinden oynayacak
3 Haziran 2024 16:08
20

Süper Lig’de 2023-24 sezonu sona erdi. Rekorların kırıldığı sezonda Galatasaray, 102 puanla şampiyonluğa ulaştı.

Ligin ilk yarısını lider tamamlayan ve uzun süre zirveden inmeyen Fenerbahçe, özellikle Kadıköy’de yaptığı puan kayıplarının ardından liderliği Galatasaray’a kaptırdı.

Sarı-lacivertliler, RAMS Park’ta ezeli rakibini mağlup etmesine rağmen şampiyonluğa ulaşamadı ve 99 puanla ligi 2. sırada tamamladı.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ!

Sezonu Galatasaray’ın ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek.

2. ön eleme turundan itibaren gruplara katılmak için mücadele edecek olan Kanarya’yı zorlu rakipler bekliyor.

Sarı-lacivertliler transfer harekatını da buna göre yürütmek isterken, 19 Temmuz tarihinde oynanacak ilk ön eleme maçı öncesi takviyelerini tamamlamak istiyor.

BRANCO RAPORUNU HAZIRLADI!

9 Haziran’da başkanlık seçimine gidecek olan sarı lacivertlilerde mevcut yönetim, göreve devam edecekmiş gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Sportif direktör Mario Branco’nun raporu doğrultusunda transfer dönemine hazırlanan Kanarya’da, takımdan ayrılacak isimler de gelecekler kadar önem kazandı.

Gelecek sezon yabancı sınırının 12’ye düşecek olması, Fenerbahçe’yi en fazla düşündüren etmenlerden biri.

BELİRSİZLİK SONA ERDİ!

Teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran Kanarya, yerini dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile doldurdu.

Fenerbahçe’de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, kararını açıkladığı basın toplantısında 3 yıllık dönemde çalışacağı teknik adamın Jose Mourinho olduğunu duyurmuştu.

Yıldırım, Ali Koç’un ekibinin de Portekizli teknik adam ile görüştüğünü belirtip “İmzaları şimdiden atın. Gerekirse yarı parasını ben öderim” teklifini yapmıştı.

İMZA GELDİ!

Bu gelişmelerin ışığında Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Londra’ya giderek Jose Mourinho ile anlaşma sağladı. Portekizli teknik adam, Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen görkemli törenle, kendisini sarı lacivertlilere bağlayan 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI!

Fenerbahçe’de mevcut yönetim, seçimleri kazanacakmış gibi çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ali Koç, imza töreni esnasında astronomik teklif gelmediği müddetçe oyuncu satmayacaklarını duyurdu.

Fenerbahçe’de başkan adaylarından Aziz Yıldırım da geçtiğimiz günlerde 4 yıldızın ismini basına sunmuştu.

Yıldırım “Lukaku ve Dybala’yı Mourinho istiyor” derken, Talisca ve Sörloth’un da Fenerbahçe’ye gelmek istediklerini duyurmuştu.

Ancak Aziz Yıldırım’ın asıl seçim kozunun çok daha büyük bir yıldız olduğu öğrenildi.

HEUNG MIN SON BOMBASI!

Takvim’in haberine göre; Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Londra’ya giden Aziz Yıldırım’ın, burada Tottenham’lı yöneticilerle görüştüğü belirtildi.

Yıldırım, İngiliz ekibinin Güney Koreli yıldızı Heung Min Son’un transferini bitirmek için uğraştığı öğrenildi.

Tottenham ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Son’un ilk hedefi Premier Lig’de devam etmek.

Ancak eski hocası Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’nin başına geçmesi işleri değiştirebilir.

Güney Koreli yıldızın güncel piyasa değeri ise 45 milyon Euro…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.