Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Netflix’in Canlı Yayımlayacağı Jake Paul – Mike Tyson Boks Maçı Ertelendi: İşte Nedeni

Netflix’te canlı yayımlanacak Jake Paul ve Mike Tyson boks maçının ertelendiği açıklandı. Netflix, yeni tarihi önümüzdeki hafta içinde açıklayacağını söyledi.

Netflix’in Canlı Yayımlayacağı Jake Paul – Mike Tyson Boks Maçı Ertelendi: İşte Nedeni
1 Haziran 2024 09:22
38

Bundan birkaç ay önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en popüler çevrim içi dizi ve film platformu Netflix’in Jake Paul ve Mike Tyson’ın boks maçını canlı yayınla servis edeceğinden bahsetmiştik. Bu karşılaşma, son yılların en büyük boks organizasyonlarından biri olarak kayıtlara geçmişti. 

Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 20 Temmuz‘da gerçekleştirileceği açıklanan boks maçı, Mike Tyson’ın sağlık sorunları nedeniyle ertelendi. Dünyaca ünlü boksör, bir süre önce ülsere yakalanmıştı ve bir süredir de doktor kontrolünde tutuluyordu.

Yeni tarih, çok yakında açıklanacak:

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Jake Paul ve Mike Tyson’ın kapışacağı organizasyon için yeni bir tarih ayarlaması üzerinde çalışmalar yapılıyor. Netflix, önümüzdeki hafta içerisinde yeni tarihi belirleyeceklerini ve kamuoyu ile de paylaşacaklarını açıkladı.

Mike Tyson, zaten dünyaca ünlü ve milyonlarca insana boks sporunu sevdiren bir isim. Jake Paul ise aslında YouTube sayesinde ünlü oldu ancak onun da çok geniş bir kitlesi bulunuyor. Hâl böyle olunca ikilinin karşılaşması, tüm dünyada büyük ilgi görecek. Bu arada; boks maçının 80 bin kişi kapasiteli bir stadyumda gerçekleşeceğini söyleyelim.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.