Dolar 32,7474
Euro 35,1962
Altın 2.446,44
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Sal 32°C
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 30°C

Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı: Kıyamet kopuyor! Görkem ve Ömer son nefesini verecek

Cuma günlerinin değişmeyen galibi Kızılcık Şerbeti, sezon finali fragmanını yayınladı. Görkem ve Ömer ilişkisini herkes öğreniyor. Fatih, Görkem ve Ömer’in sonunu getirecek. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı…

Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı: Kıyamet kopuyor! Görkem ve Ömer son nefesini verecek
1 Haziran 2024 14:22
32

Show TV’nin cuma gecelerini kasıp kavuran dizisi Kızılcık Şerbeti, heyecan dolu yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına çekmeye devam ediyor.

Drama ve gerilim unsurlarını ustaca harmanlayan dizinin dün yayınlanan bölümü, büyük beğeni topladı.

Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi yetenekli oyuncuların üstün performanslarıyla parladığı Kızılcık Şerbeti, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Usta yazar Melis Civelek’in kaleminden çıkan güçlü senaryosuyla dikkat çeken dizi, izleyicileri her hafta farklı bir heyecana sürüklüyor.

Son bölümde yaşanan beklenmedik gelişmeler ve karakterlerin çarpıcı hikayeleri, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Önümüzdeki hafta sezon finali yapacak olan diziden yeni fragman geldi. Bakın yeni bölümde neler olacak.

Ünal ailesinin sonu geldi

Dizinin yeni bölüm fragmanında Nilay, herkesin içinde Görkem ve Ömer’in birlikte olduğunu açıklıyor. Fotoğrafı da gösteren Nilay, Ünal ailesini birbirine katıyor.

Nilay’ın “Fatih ikisini de öldürür” sözlerinin ardından, sosyal medyada Görkem ve Ömer’in öleceği iddiaları yayılmaya başladı. Peki, Fatih ne yapacak?

İşte Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.