Dolar 32,5556
Euro 35,3022
Altın 2.466,45
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Liselere Giriş Sınavı öncesinde sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca, sınavda 480 ve üzeri puan alan öğrencilere küçük altın hediye edileceği duyuruldu.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi
1 Haziran 2024 10:11
34

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, LGS sınavına girecek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Özdoğan mesajında, “Sevgili öğrenciler, uzun bir hazırlık sürecinin ardından, önemli bir sınava gireceksiniz. Hepinizin azim ve kararlılıkla bu güne hazırlandığınızı biliyor ve emeklerinizin karşılığını almanızı diliyorum. Sınavınızın en iyi şekilde geçmesini temenni ediyorum. Unutmayın ki bu sınav, hayatınızdaki pek çok fırsattan sadece biri. Sizler için en önemli olan, elinizden gelenin en iyisini yapmaktır. Her birinizin geleceğine katkıda bulunacak bu adımda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

Başkan Özdoğan ayrıca, Hacılar’da eğitim gören ve sınavda 480 ve üzeri puan alan öğrencilere birer küçük altın hediye edeceklerini duyurdu. Özdoğan, “Bu ödül, öğrencilerimizin gayret ve başarılarını takdir etmek amacıyla verilecektir. Başarı gösteren öğrencilerimizi kutluyor ve onların gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum” dedi. – KAYSERİ

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.