Dolar 32,6064
Euro 35,3296
Altın 2.474,46
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Göztepe’de Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan ile yola devam dedi

Göztepe, Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan’ın sözleşmelerinin uzatıldığını resmi sosyal medya hesaplarından açıkladı.

Göztepe’de Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan ile yola devam dedi
1 Haziran 2024 20:36
39
İHA

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, iç transferde çalışmalarına devam ediyor.

İsmail Köybaşı ve Dennis’le sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, daha sonra kiralık oyunculardan Billal Messaoudi, Celil Yüksel, Ensar Aksakal ve Ümit Akdağ’a teşekkür edip vedalaştı.

Sözleşmesi biten Atınç Nukan ve Fıratcan Üzüm’le de yollarını ayrıldı.

Kubilay ve Doğan takımda kaldı

İzmir ekibi, yavaş yavaş yeni sezonda takımda kalacak oyuncuları da belirlemeye başlarken ilk olarak Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan’ın sözleşmelerinin uzatıldığını resmi sosyal medya hesaplarından açıkladı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Kulübümüz, Kubilay Kanatsızkuş, Doğan Erdoğan’ın sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullanarak oyuncumuzun sözleşmesini 2024-2025 sezonunun sonuna kadar uzattı. 2023-2024 sezonunun bitmesiyle birlikte sözleşmesi sona erecek olan Doğan Erdoğan ve Kubilay Kanatsızkuş, 2024-2025 sezonun sonuna kadar 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.