Dolar 32,6267
Euro 35,0691
Altın 2.445,63
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C

Bir bu eksikti Xiaomi: Yeni ürünü diğer her şeyi unutturabilir

Xiaomi, Mijia serisinin yeni büyük kapasiteli valizini duyurdu. Dayanıklı gövdesi ve ultra güçlü fermuarı ile dikkat çeken bu valiz, seyahatlerinizi daha konforlu hale getirecek.

Bir bu eksikti Xiaomi: Yeni ürünü diğer her şeyi unutturabilir
1 Haziran 2024 20:37
86

Xiaomi, Çin’de MIJIA Büyük Kapasiteli Valizini tanıttı. Xiaomi MIJIA seyahat valizi, kalınlaştırılmış gövde yapısı ve patlamaya dayanıklı fermuarıyla öne çıkıyor.

Bu valiz, uzun mesafeli seyahatler için ideal olup, büyük kapasitesi sayesinde ailece seyahat ederken ihtiyaç duyulan eşyaları rahatlıkla taşıyabilir. MIJIA valizi, kömür siyahı, su mavisi ve avokado yeşili olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunuluyor. Kalınlaştırılmış kutu tasarımı sayesinde dayanıklı ve zor kırılır bir yapıya sahip. Ayrıca ek güvenlik için patlamaya dayanıklı bir fermuarı bulunuyor. Seyahat valizi 24 inç, 26 inç ve 28 inç olmak üzere üç boyutta mevcut.

Valizin 3:7 gövde oranı ve bölmeli tasarımı, saklama ve açma/kapama işlemlerini kolaylaştırıyor. 26 inç ve 28 inç modellerde yer alan çıkarılabilir bölmeler, alanın serbestçe bölünebilmesini sağlıyor. Valizin antibakteriyel kumaştan yapılmış olması, bakterilerin %99 oranında engellenmesini sağlıyor. Patlamaya dayanıklı fermuarı, çift katmanlı çekme dişi tasarımıyla patlamaların önüne geçiyor.

MIJIA seyahat valizinin dış kabuğu, darbelere dayanıklı PC hammadde Covestro’dan üretilmiştir. Valiz, 360 derece dönebilen evrensel tekerleklere sahip. Ön, üst ve yan kısımlarında tutma kolları bulunuyor. Ayrıca çarpışmaya dayanıklı köşe koruyucuları ve TSA özel kilitleri ile güvenliği en üst seviyede sağlıyor.

Xiaomi MIJIA seyahat valizi, 24 inç model için 449 yuan (62$), 26 inç model için 499 yuan (69$) ve 28 inç model için 549 yuan (76$) başlangıç fiyatlarıyla piyasaya sürüldü. Bu modellerin orijinal fiyatları sırasıyla 529 yuan (73$), 579 yuan (80$) ve 629 yuan (87$) olarak belirlenmiş. MIJIA seyahat valizi, Çin’deki JD.com gibi perakende platformlarından satın alınabilir.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.