Dolar 32,5556
Euro 35,3022
Altın 2.466,45
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Sandıklı’da Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri düzenlendi

AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı ilçesinde düzenlenen Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri’nde farklı illere özgü ürünler sergilenerek, satışa sunuldu. Adana, Erzurum, Gaziantep, Trabzon, Malatya ve Kahramanmaraş’tan gelen esnaflar yörelerine özgü ürünleri sergileyerek satışa sundu. Etkinlikte çeşitli yiyecekler ve yöresel ürünlerin yanı sıra zeytinyağı, sucuk, nar ekşisi, salça ve baharat çeşitleri de bulunuyor.

Sandıklı’da Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri düzenlendi
30 Mayıs 2024 10:10
29

AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı ilçesinde düzenlenen Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri’nde farklı illere özgü ürünler sergilenerek, satışa sunuldu.

Sandıklı ilçesi kapalı pazar yerinde bir grup esnaf tarafından Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri düzenlendi. Adana, Erzurum, Gaziantep, Trabzon, Malatya ve Kahramanmaraş’tan gelen esnaflar yörelerine özgü ürünleri sergileyerek satışa sundu. Cağ kebabı, kuzu şiş, şırdan, çiğ köfte, baklava gibi birçok ürünün sergilendiği etkinlik 2 Haziran Pazar günü sona erecek.

Etkinliğe katılan Mustafa Kale, Türkiye’nin hemen hemen her yerine gidiyoruz. Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya gibi bütün illere gidiyoruz. Yörelerimizin ürünlerini tanıtıyoruz. Ekip halindeyiz ama sürekli aynı kişiler değiliz. WhatsApp gruplarımız var, oradan organize oluyoruz dedi.

Hatay’dan gelen esnaf Erdoğan Balıkçı, Hatay’ın çiğ köftesi var. Antep’ten gelen arkadaşlar var. Antep kebapları var. Kuzu şiş var, patlıcan dolması var diye konuştu.

İlçe halkından Ahmet Namlı da Zeytinyağı, sucuk aldık. Yöresel ürünleri nar ekşileri, salçaları, baharat çeşitleri var. Her şey mevcut dedi.

HABER- KAMERA Ahmet DAĞLISANDIKLI,

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.